Košarka
SPORTOVI
Košarka
Jedinstveni transfer

Barca pomiče granice: Dovodi košarkaša u zamjenu za nogometaša!

Barcelona i Laboral Kutxa postigli su nesvakidašnji dogovor u kojem bi košarkaš baskijskog kluba Adam Hanga trebao prijeći u Barcu u zamjenu za novac i jednog nogometaša.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Klub iz Vitorije pustio bi svog košarkaša u Barcelonu, dok bi u suprotnom smjeru trebao otići desni bek katalonskog kluba Douglas, koji bi završio u novom prvoligašu Alavesu. Razlog tome je što su Laboral Kutxa i Alaves u vlasništvu istog čovjeka, Josea Querejete, koji je hrvatskoj javnosti poznat po tome što nije htio pustiti Perasovića da bude izbornik reprezentacije.

Prema španjolskim medijima, predsjednik Alavesa i Laboral Kutxe postigao je dogovor s Barcelonom oko transfera krilnog košarkaša Adama Hange, a za uzvrat je tražio igrača za svoj nogometni klub. A Barca je ponudila već spomenutog Douglasa.

25-godišnji Brazilac odigrao je samo tri utakmice u La Ligi za Barcelonu, a klub ga je već htio prodati u Cruzeiro. No, igrač je odlučio da želi ostati u Europi i u Alaves bi trebao preseliti besplatno u zamjenu za košarkaša Hangu.

Od ovog vrlo nekonvencionalnog poteza svi bi mogli imati koristi.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider