Košarka
SPORTOVI
Košarka
Obračun hrvatskih trenera

Aco uživao u užarenoj atmosferi i pobijedi protiv Repeše

Cedevita je nakon sjajne pobjede u Eurkupu u Zaragozi propustila slaviti u Domu Sportova protiv Lietuvos Ritasa…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako su košarkaši Cedevite u jednom trenutku vodili 14 razlike, u dramatičnoj završnici litavska momčad slavila je 84:83. Poseban draž daje činjenica da Rytas vodi Aleksandar Petrović.

''Sretan sam što je moja momčad dobila ne zato što je u nekom obračunu između mene i Jasmina Repeše pobijedio Aleksandar Petrović'', kazao je Petrović dodavši kako je bio neuobičajeno miran. Priznao ili ne, Aco je ukrao show. Obračun hrvatskih trenerskih marki bio je ipak u prvom planu.

Bilan je napadački igrao jako dobru utakmicu i bio najefikasniji kod domaćina, no iako je Cedevita imala i plus 14 u zadnjoj četvrtini, litavska momčad pogađa kada je najpotrebnije.
''Pravili smo dosta gluposti u obrambenom dijelu kad su nas stigli imali su napad gdje su ubacili valjda sedam poena i to nas je pobijedilo na kraju utakmice'', ističe Goran Suton.

Prvo ime Repešine momčadi Nolan Smith imao je još jednu dobru večer, no zadnji napad koji je bio u njegovim rukama nije pogodio.
Atmosfera je bila odlična, dvojka Doma sportova bila je gotovo puna.
''Drago mi je da dolazi publika, da prepoznaju našu mladost i borbenost i da će nas i dalje pratiti'', nada se Tomislav Zubčić.

Trener Cedevite Jasmin Repeša našao je uzrok porazu:
''Cijela bit ove utakmice je što nismo imali energiju koju ova ekipa mora imati da bi pobijedila. Jednostavno, utakmice koje idu preko 80 poena teško možemo dobiti.''

A Aco je uživao u užarenoj atmosferi.
''U teškom ambijentu, u teškim okolnostima zasluženo smo pobijedili.''
I ako ste mislili da zaista ne zna koliki je omjer između njega i Repeše, grdno se varate.
''8-2, ne znam baš točno'', nasmijao se Aco.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider