Košarka
SPORTOVI
Košarka
Sprema novo ludilo

Aco i BiH u euforiji: I Lakerse bi mogli dobiti

Hrvatski košarkaški stručnjak Aco Petrović, izbornik reprezentacije Bosne i Hercegovine na aktualnom Europskom prvenstvu u Sloveniji, bio je vrlo euforičan nakon pobjede svojih momaka protiv Makedonije...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

BiH je pomalo iznenađujuće slavila sa 62-54, te došla do druge pobjede na Eurobasketu, kojom je ujedno ostala "živa" u igri za prolazak u drugi krug natjecanja. Aco Petrović, koji je bio isključen s utakmice u trećoj četvrtini, je na konferenciju za novinare dočekan velikim pljeskom, a kao ključ uspjeha istaknuo je ludilo.

''Imamo dovoljno goriva i za utakmicu protiv Litve u ponedjeljak. Obećavam svim navijačima da ćemo i sutra na parketu proizvesti jedno ludilo, da ćemo igrati i boriti se do kraja. Mi smo sada momčad koja je u transu i da nam sutra dođu Los Angeles Lakersi imali bi šanse za pobjedu'', rekao je Petrović.

BiH je na ulazu u posljednju dionicu zaostajala četiri poena, no ponovno je sjajnom posljednjom četvrtinom u konačnici ipak slavila.

''Nalazimo se tamo gdje smo priželjkivali kada je počinjao Eurobasket. Željeli smo da u posljednjoj utakmici sami odlučujemo o svojoj sudbini. Još jednom želim skinuti kapu svojim igračima koji su u nemogućim uvjetima, uz gromoglasnu podršku makedonskih navijača izvukli ono najbolje iz sebe i u konačnici slavili'', zaključio je hrvatski trener.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider