Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
izbornik zadovoljan

VIDEO Dalić objasnio koji je bio plan: "Šutalo, Erlić i Stanišić su nam donijeli glavobolje''

Zlatko Dalić se oduševio predstavom Hrvatske u drugom poluvremenu protiv Danske u Ligi nacija.

U trećem nastupu skupine 1 elitne Lige nacija nogometaši Hrvatske su ostvarili premijernu pobjedu. U Kopenhagenu je Hrvatska slavila protiv Danske s 1:0 (0:0).

Nakon lošeg prvog poluvremena, u nastavku je Hrvatska odigrala iznimno dobro, a sve je okrunjeno pogotkom u 69. minuti za tri boda. Strijelac za slavlje Hrvatske bio je Mario Pašalić.

Nakon utakmice pred kameru Nove TV stao je Zlatko Dalić.

''Čestitam dečkima na utakmici, zamisao je bila takva da u prvom dijelu pariramo, nismo uspijevali, ali sačuvali smo nulu. U drugom poluvremenu je bila sjajna utakmica Hrvatske, ovo je što Hrvatska može i što Hrvatska treba. Još ostaje ta jedna utakmica protiv Francuza'', rekao je Dalić pa komentirao Brozovića. Prvi plan je bio da Brozović ide na odmor već na poluvremenu.

Je li vas iznenadila pobjeda Vatrenih u Danskoj?

Ukupno glasova:

''Broz može, za njega nije to problem, on kaže da ima energije i ne treba ga mijenjali, on je bolji igrač i zato ga nismo mijenjali'', dodao je Dalić i osvrnuo se na Šutala, Erlića i Stanišića.

VIDEO Hrvatska golom Pašalića povela protiv Danske

''Sve pohvale dečkima, iskoristili su šansu, nametnuli se, dva mlada stopera. I Stanišić u drugom dijelu je odličan bio, Šutalo, Erlić i Stanišić su nam donijeli glavobolju, ali pozitivnu'', kaže Dalić.

Što je bilo s Vrsaljkom?

''Vidjeti ćemo što je s Vrsaljkom, dobro je igrao i ne želimo ga potrošiti, malo je umor bio, trebamo Šimu, on je prevaga u zajedništvu, on živi s ekipom.''

Slijedi Francuska

''Čeka nas Francuska. Oni su možda i najbolja svjetska momčad, ali mi smo u dobroj situaciji i energiji koja nas nosi. Sutra putujemo za Pariz, ali mislim da s ovakvom vjerom u sebe i zajedništvom može puno napraviti'', završio je Dalić.

VIDEO Sažetak utakmice Danska - Hrvatska

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider