Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
veliki propust

A na ovo se nije mislilo? U oglasniku prodavao ulaznice za Poljud koje pripadaju policiji!

Preprodavači su se dokopali čak i pozivnica za utakmicu koje su namijenjene MUP-u.

Ulaznica MUP-a na crnom tržištu

Jučer je policija objavila nove upute za sve navijače koji misle ići na utakmicu Hrvatska – Mađarska. Poznato je da će organizatori pokušati spriječiti da na stadion uđu oni koji su kupili ulaznicu na crno, kako bi se spriječio ulazak nekih bivših izgrednika.

Svatko će moći ući na ulaznicu sa svojim imenom i prezimenom, a to su one ulaznice koje su bile u slobodnoj prodaji. No očito organizatori utakmice nisu mislili na velik broj ulaznica koje su navodno podijeljene raznim savezima i udrugama, čak i hrvatskoj policiji.

Na tim ulaznicama nema imena i prezimena i tu pada u vodu cijeli plan jer se i takve ulaznice očito mogu kupiti na crnom tržištu, prema tome može ih se dokopati bilo tko. Dokaz tome je i oglas na Njuškalu, koji je u međuvremenu uklonjen, u kojem netko prodaje ulaznicu koja pripada hrvatskoj policiji za 3400 kuna.

Da stvar bude gora, na oglasu je pisalo kako za dvije ulaznice koje prodaju ''ne treba OIB niti osobna iskaznica''. Nije poznato koliko ima takvih podijeljenih ulaznica, nadamo se što manje, ali ispada da su sve ulaznice personalizirane osim onih koje dijeli sam organizator te su kao takve i ''najopasnije''.

Podsjetimo što stoji u uputama policije:

''Sve ulaznice su personalizirane i kao preduvjet za ulazak na stadion potrebno je uz ulaznicu predočiti i važeći osobni dokument (osobna iskaznica ili putovnica).

Sukladno Uvjetima kupnje ulaznica, osobama kojima se pri nadzoru osobni podaci ne slažu s podacima na ulaznici bit će zapriječen ulaz na stadion te će im ulaznice biti poništene bez prava na povrat novca, a kako su sukladno zakonskim propisima u prekršaju, napominjemo da mogu biti zadržani i predani policiji na nadležni prekršajni postupak.

Svaka osoba prilikom ulaska na stadion pa do završetka utakmice mora posjedovati ulaznicu i koristiti sjedalo označeno na ulaznici. Sve osobe bez pravovaljane ulaznice, kao i osobe zatečene u sektoru/dijelu stadiona za koji ne posjeduju pravovaljanu ulaznicu će zbog počinjenog prekršaja biti udaljene sa stadiona i predane policiji na nadležni prekršajni postupak.

Upozoravamo sve navijače da s ulaznicama koje kupe kod preprodavača, odnosno na crnom tržištu neće moći ući na stadion i bit će im oduzete bez prava na povrat novca.''

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider