Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Stigla zamjena

Vjenčanje poremetilo planove francuskog izbornika za utakmicu protiv Hrvatske

Dvoboj Hrvatska - Francuska možete pratiti u izravnom prijenosu na Novoj TV i gol.hr-u.

Didier Deschamps (Foto: Afp)

U prvom kolu novog izdanja Lige nacija francuska nogometna reprezentacija doživjela je poraz od Danske (1:2) na domaćem terenu i ostala bez važnog igrača za dvoboj protiv Hrvatske na Poljudu, Raphaela Varanea.

Branič Manchester Uniteda morao je napustiti teren nakon samo sat vremena igre, a prvim prognozama oporavak će trajati nekoliko tjedana. Zbog toga je Didier Deschamps morao pozvati zamjenu.

Odlučio se za Wesleyja Fofanu, ali brzo je stigla odbijenica. Budući da se branič Leicester Uniteda ženi za samo četiri dana, 10. lipnja, francuski je izbornik bio prisiljen pozvati nekoga drugog, piše francuski L'Equipe.

Mogu li Vatreni pobijediti Francuze u Splitu?

Ukupno glasova:

Na kraju je poziv stigao na adresu Ibrahima Konatea, braniča Liverpoola koji se tako našao među 23 nogometaša koji konkuriraju za večerašnji dvoboj Lige nacija između Hrvatske i Francuske na Poljudu koji možete pratiti u izravnom prijenosu na Novoj TV i portalu gol.hr od 20:45.

Za kraj dodajmo kako za ovu utakmicu sigurno neće konkurirati N'Golo Kanté, dok se Kylian Mbappe nalazi na popisu 23 nogometaša za večerašnji dvoboj.

Najbolji trenuci utakmice Hrvatska - Austrija

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider