Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Vatreni stigli u Katar

Vrsaljko se u Madridu oporavlja od ozljede: "I dalje ne trenira sa suigračima"

Zbog najnovije ozljede stražnjice i bedrenog mišića propustio je Vrsaljko prvenstvene utakmice s Cadizom i Rayo Vallecanom te susret Lige prvaka s Manchester Unitedom.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski desni bek Šime Vrsaljko, koji se nakon devet mjeseci trebao vratiti u reprezentaciju Hrvatske, u utorak se u Madridu nastavio oporavljati od ozljede.

"I dalje ne trenira sa suigračima a tijekom pauze zbog reprezentativnog okupljanja nastavit će s procesom oporavka u Madridu", rekao je u utorak glasnogovornik Atletico Madrida za Hinu.

Atleticov branič Vrsaljko je zadobio kontuziju stražnjice i rupturu bedrenog mišića tijekom utakmice s Betisom odigrane 6. ožujka.

Dan kasnije ga je hrvatski izbornik Zlatko Dalić pozvao za prijateljske utakmice sa Slovenijom i Bugarskom koje će Hrvatska igrati 26. i 29. ožujka u Dohi. Liječnici u Madridu su odmah poslije objave dijagnoze ozljede procijenili kako bi se 30-godišnji Zadranin mogao vratiti na teren nakon dva tjedna.

U utorak je postalo jasno da se te procjene nisu pokazale točnima pa će Vrsaljko nastaviti s individualnim vježbanjem u Atleticovom sportskom kampu u predgrađu Majadahonda.

"Uvijek se može dogoditi nešto nepredviđeno poput ozljeda Vrsaljka i Brozovića", izjavio je Dalić u ponedjeljak.

Vrsaljko, koji je prethodnih sezona imao tegoba s koljenom, zadnji put je nastupio za Hrvatsku u lipnju na Europskom prvenstvu. Nakon toga više nije bio pozivan.

Zbog najnovije ozljede stražnjice i bedrenog mišića propustio je prvenstvene utakmice s Cadizom i Rayo Vallecanom te susret Lige prvaka s Manchester Unitedom. Atletico je pobijedio u sve tri utakmice pa zauzima četvrto mjesto u španjolskom prvenstvu te će igrati u četvrtfinalu Lige prvaka s Manchester Citijem.

Vrsaljku istječe ugovor s crveno-bijelima za tri mjeseca, odnosno 30. lipnja.

Aktualni prvak Atletico iduću utakmicu igra 2. travnja na svom terenu protiv Alavesa.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider