Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Koliko će Modrić moći?

Što Dalić sprema Francuzima? "Sigurna oklada" su promjene u obrani

Reporter Dnevnika Nove TV Vlado Boban javio se sa stadiona Maksimir gdje će se u srijedu sastati Hrvatska i Francuska.

Bilo je iznenađenja u protekle dvije utakmice, pogotovo je izbornik Zlatko Dalić iznenadio s formacijom protiv Šveđana.

U ponedjeljak ujutro je reprezentacija odradila jedan regeneracijski trening, sasvim normalno je to s obzirom da je bila itekako iscrpljujuća bitka protiv Šveđana.

Zlatko Dalić je priznao u razgovoru nakon susreta da su se potrošili i više nego što su planirali. Vidjelo se i na Luki Modriću koji je odigrao novu fenomenalnu predstavu da je u posljednjih 15-ak osjetno pao. Nadamo se da će moći izdržati novih 90 minuta (Hrvatska - Francuska).

Izvjesne promjene u obrani

Za očekivati je da obrana neće istrčati u istom sastavu jer Melnjak i Uremović su odigrali dva gotovo kompletna susreta unutar četiri dana i lako moguće da će Bradarić krenuti, a možda i Domagoj Vida na desnom beku ako Dalić neće dirati stoperski par Lovren i Ćaleta-Car.

gol expired Kramarić progovorio o Perišiću i pričama o napetom odnosu: U nekim situacijama kada on traži loptu... divider

Znamo da su Francuzi najjači na tim krilnim pozicijama, od Martiala i Mbappea, da ne nabrajam dalje tko sve nedostaje u rosteru Didiera Deschampsa koji može sastaviti tri podjednake jedanaestorice.

Hrvatska je zasada odigrala sedam međusobnih susreta protiv Francuza, samo jedan na Maksimiru, onaj 2000. na Maksimiru kada su se Francuzi spremali za Europsko prvenstvo.

gol expired Vlašić: Sanjao sam da ću prvi gol na Maksimiru zabiti u dresu Hajduka protiv Dinama divider

Je li vrijeme za prvi skalp Tricolora?

Jedna zanimljivost, 1999. je protiv Francuza igrao Zvonimir Boban, šest mjeseci kasnije se oprostio Dražen Ladić, onda su nas Francuzi oprostili od tog svjetskog zlata 2018. godine i evo nadamo se da je u osmom međusobnom ogledu došao red da se sreća malo okrene i na stranu Vatrenih.

Portugalski izbornik Fernando Santos je rekao da se Hrvatska pobjedom protiv Švedske vratila u igru za prvo mjesto u skupini. Nadamo se da će to zaista i biti tako, poželimo Vatrenima svu sreću.

Može li Hrvatska nakon dvije pobjede u nizu slaviti i protiv Francuske?

Ukupno glasova:

[🔴⚪️ NAGRADNI NATJEČAJ 🔴⚪️] 🇭🇷 🔥 “OSVOJI VATRENE DRESOVE“ 🔥 🇭🇷 Vatreni su ubacili u višu brzinu, a mi smo vas odlučili...

Objavljuje gol.hrUtorak, 13. listopada 2020.
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider