Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Ča će mu copacabana

VIDEO Majstorski potez sa splitskih Bačvica: Finta kao s brazilskih plaža

Hrabra ekipa zaigrala je na plaži unatoč tmurnom jesenskom vremenu.

Split se priprema za utakmicu Hrvatske i Portugala na Poljudu, a kamera Dnevnika Nove TV napravila je "đir" po gradu kako bi saznali kako grad diše uoči velikog nogometnog spektakla.

Tako su na Bačvicama naletjeli na hrabru ekipu koja je unatoč tmurnom jesenskom danu zaigrala nogomet na plaži. Uhvatila je pritom naša kamera i jedan sjajan potez - lucidni tunel, baš u stilu čuvenog tunela Zebini u režiji Petra Krpana s utakmice Rome i Hajduka 2003. godine.

Suigrači su intervenirali i spasili ovog "zebinu" krivnje za evenutalni pogodak. Do ubačaja nije ni došlo jer je obrana izbila loptu.

Može li Hrvatska uzeti bodove Portugalu u Splitu?

Ukupno glasova:

Međutim, svejedno se radi o sjajnom potezu kao s brazilskih plaža te detalju koji pokazuju kako Split, kao i praktički cijela Hrvatska, žive za nogomet koji će rado zaigrati bilo kada i bilo gdje.

Ekipa s Bačvica, kao ni ostali Splićani i ostali zainteresirani, nažalost neće moći u utorak biti na poljudskim tribinama zbog pandemije koronavirusa. Međutim, moći će pogledati utakmicu u izravnom prijenosu na gol.hr-u i Novoj TV.

Split se priprema za utakmicu s Portugalom

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider