Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Sva tri iz daljine

VIDEO Pogledajte golove: Sosina preciznost, trenutak inspiracije Eriksena i Majerova golčina

Na utakmici Lige nacija Hrvatska - Danska na prvi pogodak čekali smo do 49. minute.

Cijelo prvo poluvrijeme i prve tri minute drugog mirovale su mreže na utakmici Hrvatska - Danska, a onda su Vatreni poveli.

Igrala se 49. minuta, imali su naši reprezentativci korner na lijevoj strani.

Sosin pogodak za 1:0

Poslije kratke kombinacije Luka Modrić je uputio centaršut u sredinu, činilo se da je danska obrana otklonila opasnost, ali odbijanac je išao ravno na nogu Borne Sose, koji se namjestio i na šut i odmjernim udarcem ljevicom pronašao donji desni kut nemoćnog Kaspera Schmeichela. Bio je to zbilja krasan udarac, ništa tu nije mogao danski čuvar mreže.

Eriksen zabio za 1:1

U 77. minuti Danska je došla do izjednačenja, strijelac je bio Christian Eriksen. Grubo je pogriješio Josip Šutalo, koji je predao loptu Joakimu Maehleu, ovaj ju je odmah proslijedio do Eriksena, koji je imao dovoljno vremena namjestiti se na udarac i neobranjivo pogoditi.

Majer pogodio za 2:1

Samo dvije minute kasnije Vatreni su došli do gola za 2:1. Kombinirala je naša navala, Bruno Petković je ostavio povratnu za Lovru Majera i sijevnula je njegova ljevica - nedugo nakon što je ušao u igru poentirao je za, kako se ispostavilo, pobjedu Hrvatske.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider