Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
USKORO NOVE EPIZODE

VIDEO Boban i Antonijević o svojim nagrađenim prilozima: "Direktorica je rekla - napravite nešto suvislo i kreativno"

Vlado Boban i Stipe Antonijević gostovali su u Dnevniku Nove TV povodom velikog priznanja koje im je dodijelio Hrvatski zbor sportskih novinara.

Sjajne reportaže kojima su predstavljene države protivnika nogometne reprezentacije Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Katru, a čiji su autori Vlado Boban i Stipe Antonijević, nisu prošle nezapaženo.

Nakon pohvala koje su dobili od publike, sad su nagrađeni i od struke, odnosno svojih kolega. Vlado i Stipe, inače novinari sportske redakcije Dnevnika Nove TV, sa svojim su nagradama došli u program Dnevnika, gdje su prvo objasnili kako je do tih reportaža došlo.

"Direktorica je došla i dala nam pet minuta da napravimo nešto"

"Uvijek smo radili pojedinačno ovako šaljive reportaže. Stipe mi je isto tako puno pomagao oko dokumentaraca koje sam radio i onda smo to sve udružili. Jedan dan je došla direktorica i dala nam pet ili šest minuta u Dnevniku. Ja sam je pitao je li sigurna da to želi, a ona je rekla - neka nam Bog pomogne. Neka radimo što hoćemo, samo neka je donekle suvislo i kreativno. Onda smo uzeli sve dresove iz ormara, svašta posudili i tako je nastala prva reportaža", ispričao je Vlado, dok je Stipe dobio zadatak prisjetiti se neke od anegdota sa snimanja.

"Anegdota je bilo preko glave, praktički na svakom snimanju, ali meni se u pamet urezala scena na Tuškancu kad je Vlado izašao na balkon prerušen u mladenku, u vjenčanici. Neka balkanska verzija Romea i Julije. Ili kad je pokušao roniti s bocom pa smo to jutro to dogovorili, ali nismo znali da treba sedmodnevna obuka. Puno je anegdota", rekao je Antonijević.

Slijede prilozi o Walesu i Turskoj

Uskoro ćemo imati priliku vidjeti dva nova predstavljanja i ne sumnjamo kako će biti vrlo zanimljivo.

"Za mjesec dana počinju kvalifikacije za Europsko prvenstvo, a mi za Wales i Tursku pripremamo nove dvije epizode. Pokušat ćemo napraviti da nam ova nagrada bude poticaj da budemo još kreativniji", najavio je još Stipe.

Za kraj se Vlado odlučio kratko obratiti roditeljima, uz svojevrsnu ispriku.

"Ispričavamo se roditeljima što su nas morali gledati u svakakvim ulogama. Ja znam da je mene moj otac više zamišljao vidjeti kao Romea nego kao Juliju, ali valjda će ova nagrada potvrditi da se isplatilo", zaključio je.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:00, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider