Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
veliki potop

VIDEO Hrvati, jeste li radije za vaterpolo? Malta se jutros probudila "pod vodom"

Jutro na dan utakmice Malte i Hrvatske u kvalifikacijama tu je zemlju pogodila velika oluja, srećom u dijelu zemlje gdje će se igrati utakmica, situacija je puno bolja.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Reprezentacije Hrvatske i Malte večeras u 20:45 igraju pretposljednju utakmicu kvalifikacija za SP u Kataru 2022. godine uz izravan prijenos na gol.hr-u i Novoj TV, ali na dan utakmice ta se zemlja pobudila pod vodom.

Naime, velika oluja s bogatim oborinama pogodila je Maltu i prouzročila je velike probleme lokalnom stanovništvu. Srećom, u dijelu zemlje u kojem će se utakmica igrati poplava nema...

Otočić Gonzo je praktički pod vodom, a pojedine ulice pretvorile su se u riječne bujice. Osobito su pogođena mjesta Marsa, Ormi i Ghajsielem, a lokalne vlasti stanovništvu savjetuju oprez pri izlasku iz domova.

Za poslijepodne je najavljen prestanak oborina, međutim tamošnji mediji tvrde kako je u samo sat vremena napadalo stotinjak litara oborina...

Vatrenima ova situacija neće olakšati posao, ali ne bi im ga trebala previše ni otežati, iako bi u normalnim uvjetima bilo puno lakše nametnuti svoj ritam u utakmici u kojoj mora pobijediti, želi li u zadnjoj utakmici na Poljudu imati šanse za prvo mjesto skupine i izravan plasman na Mundijal.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider