Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Izbornik na mukama

Vatreni u problemima: Kramarić otišao na operaciju, a Rebić na "ledu"

Andrej Kramarić danas je operirao koljeno i neće biti na raspolaganju izborniku Daliću za kvalifikacijske utakmice sa Slovačkom i Azerbajdžanom.

Galerija Andrej Kramarić (Foto: AFP) Andrej Kramarić slavi pogodak (Foto: AFP) Andrej Kramarić (GOL.hr) Andrej Kramarić (Foto: AFP)

Napadač hrvatske reprezentacije i Hoffenheima Andrej Kramarić danas je obavio operaciju već duže vrijeme bolnog desnog koljena.

Nakon višetjednih problema i nejasnih dijagnoza, hrvatski napadač otiša je u München po mišljenje dugogodišnjeg Bayernova liječnika, čuvenog ortopeda Hansa-Wihlelma Müllera-Wohlfarta.

On mu je preporučio operaciju, a Kramarić je prihvatio prijedlog nakon kraćeg razmišljanja.

Kramarić otišao na operaciju

Kramarić se ozlijedio sredinom srpnja na startu Hoffenheimovih priprema za novu sezonu. Imao je problema s tetivom koljena, no dugo se nije moglo otkriti što mu točno stvara probleme.

Naposljetku je utvrđeno da Kramarić boluje od rijetkog sindroma Sinovialne plice, koji uzrokuje teško dijagnosticiranu bol u koljenu.

Nastaje kada se zaštitna sinovialna ovojnica koljena upali i zadeblja. Sreća u nesreći je što je zahvat rutinski. Ako sve prođe kako treba, Kramarić bi se trebao vratiti na teren za tri-četiri tjedna.

Dalić u problemima

Kramarić, dakle, neće biti na raspolaganju izborniku Zlatku Daliću za predstojeće kvalifikacijske utakmice sa Slovačkom i Azerbajdžanom. Dalić je objavio popis kandidata na kojem je Kramarića stavio u rubriku pretpoziva.

Nadao se izbornik da bi se Kramarić mogao oporaviti do početka rujna, no to se ipak nije dogodilo.

Lampard naciljao pojačanje za Chelsea: Čudo od djeteta - ima 15 godina, a već igra seniorski nogomet Chrisene je nadomak Chelseaja (Screenshot: YouTube) Benjamin Chrisene (Screenshot: YouTube)

Jasno je da će Kramarić puno nedostajati Vatrenima, posebice jer ni Ante Rebić nije u bajnoj formi.

U posljednjoj utakmici Eintrachta u Bundesligi protiv Leipziga (2:1) nije bio ni u zapisniku, a protiv Strasbourga (1:0) u prvoj utakmici doigravanja za Europsku ligu zamijenjen je zbog loše igre već na poluvremenu.

Rebić na "ledu"

Trener Eintrachta Adi Hütter žestoko ga je javno iskritizirao. U Eintrachtu su objasnili da protiv Leipziga nije bio u zapisniku zbog ozljede, no čini se da je to samo jeftina izlika jer nitko nije zamijetio da se Rebić ozlijedio, a svi su mogli čuti kako ga je trener verbalno napao. Očito je da je Hütter odlučio malo „ohladiti“ nezainteresiranog Rebića.

Real spreman iskrcati enormnu svotu: Evo što sve nudi za Neymara! Luka Modrić i Neymar (Foto: AFP) Neymar i Modrić (Foto: AFP) Neymar (Foto: AFP) +4 Kylian Mbappe, Neymar i Marco Verratti (Foto: AFP)

Vidjet ćemo što će napraviti Dalić, ali pretpostavljamo da će Rebić ipak zaigrati u vršku napada Vatrenih protiv Slovačke, a sasvim je izvjesno da će na mjestu desnog krila ordinirati Josip Brekalo, dok će na lijevoj strani biti Ivan Perišić.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider