Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Pritisak iz Maksimira?

Vatreni se vraćaju: Dalić najavio planove i komentirao prozivke Nenada Bjelice

Reprezentacija će se nakon dugo vremena okupiti u Splitu. Uoči povratka Vatrenih izbornik Dalić progovorio je za Dnevnik Nove TV.

Zlatko Dalić (Foto: GOL.hr) (Foto: GOL.hr)

Kako se bliže kraju nogometna prvenstva u Ligama petice, tako se približava i datum okupljanja hrvatske nogometne reprezentacije uoči nastavka kvalifikacija.

Reprezentacija će se nakon dugo vremena okupiti u Splitu, i to 29. svibnja. Vatreni će potom uveličati proslavu 100. rođendana Nogometnog kluba Omiš igranjem prijateljske utakmice 31. svibnja u Omišu.

''Svim našim igračima završava prvenstvo vrlo rano, već 12. 5. , a nekima 19. 5. i mi trebamo tu utakmicu ptotiv Omiša. Mi smo to prihvatili i veselim se toj utakmici'', rekao je Zlatko Dalić.

"Čeka nas jako teška utakmica"

Svjetske doprvake u lipnju čekaju ogled Europskih kvalifikacija za EURO 2020. protiv Walesa koji je na rasporedu 8. lipnja u Osijeku te prijateljski susret protiv Tunisa 11. lipnja u Varaždinu.

''Čekamo sad da završe prvenstva, čekamo ove utakmice, pratimo igrače, nadamo se da se nitko neće ozlijediti, da će biti svi zdravi i spremni. Čeka nas jako, jako teška utakmica protiv Walesa u Osijeku. Nadam se da će biti pun stadion i velika podrška, nadam se da ćemo ispraviti ono što smo pogriješili u Mađarskoj, ostvariti tri boda i imati lijepo ljeto.''

Idiličnu atmosferu s vremena na vrijeme pokvare javne prozivke trenera Dinama Nenada Bjelice. Naime, već se drugi put javno požalio da s izbornikom nogometne vrste nema nikakvu komunikaciju.

"Ne osjeća pritisak iz Maksimira

''Nemam ja tu uopće nikakav komentar. Bar vi novinari znate da ja sve respektiram. Ne razlikujem male i velike, pogotovo hrvatske trenere. Moj respekt svima njima, a gospodinu Bjelici zaista moj veliki respekt i čestitke na rezultatima koje je napravio s Dinamom, to je cijeli moj komentar.''

Osjeća li izbornik pritisak iz Maksimira?

''Ja nemam nikakav pritisak.''

I tako izbornik s još jednom lijepom nagradom, ovog puta Grada Splita, velikim planovima i bez pritiska dočekuje nove kvalifikacijske izazove.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider