Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Pamte bolje dane

Vatreni ih spasili blamaže: Francuzi trpe žestoke kritike, svi pričaju o dva Mbappeova poteza

Francuska je završila natjecanje na trećem mjestu elitne skupine Lige nacija.

Kylian Mbappe (Foto: Afp)

Pobjedom protiv Austrije (3:1), Hrvatska je kao prva momčad elitne skupine osigurala plasman na Final Four Lige nacije i spasila Francusku blamaže.

Bili su Tricolori na rubu ispadanja u ligu niže, izgubili su kod Danske s 2:0, ali uz pomoć hrvatskih prijatelja, kako kaže Didier Deschamps, ostali su u elitnom razredu europskog nogometa.

Do početka Svjetskog prvenstva u Katru ostalo je manje od dva mjeseca, a igra francuske reprezentacije ne ulijeva veliko povjerenje. Deschampsovi izabranici trpe žestoke kritike, a sada je na udaru javnosti i ponajveća zvijezda Kylian Mbappe.

gol expired Hrvati spasili Francuze, stigla zahvala velikog Deschampsa: "Hvala našim hrvatskim prijateljima" divider

Nije se napadač PSG-a iskazao na utakmici, štoviše, postao je meta sprdnje na internetu. Sastavili su tako  francuski navijači kompilaciju Mbappeovih poteza, a svu pažnju ukrala su dva loša udarca prema danskim vratima.

Kompilaciju Mbappeovih poteza možete vidjeti OVDJE.

Kako god bilo, u šest odigranih kola Lige nacija Tricolori su upisali tek jednu pobjedu, i to protiv Austrije u prošlom kolu. U preostalih pet susreta, čak su tri puta bili poraženi, a dva puta su remizirali.

Najbolji trenuci utakmice Austrija - Hrvatska

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider