Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Pogledajte ludilo

VIDEO Invazija Hrvata na Beč: Desetak tisuća navijača u dugačkoj koloni pjevajući stiglo na stadion!

Hrvatski navijači stvorili su uoči utakmice u Beču pravu ludnicu u gradu i na putu do stadiona.

Galerija Korteo hrvatskih navijača u Beču Korteo hrvatskih navijača u Beču Hrvatski navijači u Beču

Na tisuće hrvatskih navijača napravilo je pravu invaziju na Beč gdje Hrvatska protiv Austrije igra odlučujuću utakmicu za plasman na Final Four Lige nacija.

Gol.hr je cijeli dan bio s navijačima te prenosio atmosferu iz centra Beča.

Tijek događaja:

18:22 Uživo smo s hrvatskim navijačima u Beču, sve su bliže kultnom Prateru gdje Vatreni večeras love prvo mjesto u skupini A1 Lige nacija.

17:48 Ako je i bilo sumnje, sada je više nema - Hrvatska će imati domaćinsku atmosferu u Beču.

17:00 Krenuo je korteo s Trga sv. Stjepana prema Prateru. U njemu je preko deset tisuća hrvatskih navijača, a možda i puno više jer se na stadionu očekuje i do 20 tisuća Hrvata.

16:29 Gol.hr je u centru Beča skupa s tisućama hrvatskih navijača, atmosfera je zbilja fenomenalna u što se možete uvjeriti i u ovom našem videu.

16:17 Što se tiče početne postave, ona će biti objavljena na službenoj stranici UEFA-e tamo negdje oko 19:30. Ono što se neslužbeno može doznati jest da bi moglo biti dosta promjena. Tko bi još mogao startati na utakmici Austrija - Hrvatska?

16:03 Pixsellov fotograf uspio je uloviti jednog oduševljenog dječaka koji je navijač hrvatske nogometne reprezentacije. Nema sumnje da će mu ova fotografija biti jedna od najdražih u navijačkoj kolekciji.

15:40 U Beč je s nešto zakašnjenja stigao i navijački vlak s nekoliko sototina navijača koji su na utakmicu krenuli iz Zagreba. Policija pazi da protekne sve u redu s kolonom koja se kreće prema centru grada i stadionu.

15:30 Naši navijači za sada su raspoloženi i kulturni te nitko nije sklon incidentima. Vjerujemo da će tako i ostati.

 

Video: Igor Soban/PIXSELL

15:00 Lijepo je prisjetiti se atmosfere kakvu smo u ovom gradu napravili 2008. godine. Sve se čini da će nas ove godine biti također ogroman broj.

14:15 Dio atmosfere sa glavog bečkog trga zabilježio je i reporter Pixsella

Video:  Igor Soban/PIXSELL

13:30 Sjajna atmosfera na Trgu Svetog Stjepana, gdje je čini se glavno okupljalište hrvatskih navijača

12:30 Kako je Beč sve bliže, tako je i sve bolja atmosfera u navijačkom vlaku.

11:30 Kako je već ranije najavljeno, na stadionu se očekuje oko 20 tisuća hrvatskih navijača. U samom gradu trebalo bi ih biti još više, budući da ne dolaze svi s ulaznicom. 

10:00 Sjajna atmosfera od samog je jutra u navijačkom vlaku kojeg su organizirali iz udruge Iznad svih

-----------------------------

Od ranog jutra rijeke navijača nogometne reprezentacije Hrvatske uputile su se u Beč, gdje su ih već čekali austrijski Hrvati, spremni da svi zajedno naprave sjajnu atmosferu koja će našu reprezentaciju odvesti prema pobjedi i mjestu na Final fouru Lige nacije.

Sve ih je više, a naravno da su kao mjesta okupljanja odabrali najpoznatije bečke lokacije, poput Trga Svetog Stjepana, koji je postao obavijen kvadratićima i drugim simbolima hrvatskog sportskog ponosa.

Tijekom dana naših će navijača biti sve više te će sigurno i sama atmosfera biti sve bolje, iako je i ova sad već poprilično zagrijana. 

Atmosferu iz glavnog grada Austrije, sve do same utakmice koju možete pratiti putem programa Nove TV i portala gol.hr, možemo nastaviti pratiti na istom ovom portalu.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider