Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
krama pet, livaja tri

Vatreni uoči Engleske bez milosti, zabili nevjerojatnih 15 pogodaka domaćinu

Hrvatska reprezentacija u revijalnom je susretu svladala Bjelovar s pomalo nevjerojatnih 15:1.

Galerija Početni sastav Hrvatske protiv Bjelovara (Foto: HNS/Twitter) Bjelovar - Hrvatska

Hrvatska nogometna reprezentacija s visokih je 15:1 svladala Bjelovar u revijalnom susretu pred više od četiri tisuće gledatelja povodom obljetnice 110 godina ovog trećeligaša.

Bila je to trening utakmica za srebrne sa Svjetskog prvenstva koji su se prije svega pucački zagrijavali za utakmicu Hrvatska – Engleska u Ligi nacija koja nas u izravnom prijenosu na Novoj TV i GOL.hr-u očekuje u petak na Rujevici.

Nekad se ovakve utakmice nogometnim zvijezdama i ne daju baš igrati, no ovaj put Vatreni nisu htjeli dopustiti nikakvo mučenje s niželigašem već su odmah krenuli su punjenjem mreže skromnog domaćina.

Dalić krenuo s jakim snagama

Dalić je na teren izveo jaku postavu u kojoj su nedostajali tek Modrić, Perišić i Lovren. Na bolnoj poziciji desnog beka zaigrao je Tin Jedvaj što bi mogao biti znak kako će ga Dalić ipak koristiti protiv Engleske.

U prvih 45 minuta Hrvatska je zabila čak osam pogodaka domaćinu. Povratnik Andrej Kramarić je bio najraspoloženiji s čak četiri pogotka, a u strijelce su se upisali Rakitić, Rebić, Livaja, čak i Jedvaj.

U nastavku je izbornik Dalić napravio još nekoliko izmjena pa je na gol nakon Livakovića stao i mladi Letica. Nakon što su ušli Pašalić i Livaja, Dalić je u nastavku uveo i Bradarića, Roga, Milića, Perišića i naknadno pozvanog desnog beka Bartoleca.

Kramarić stao na brojci pet

Nakon sat vremena igre pao je prvi gol u nastavku u režiji Badelja, a onda je Kramarić zabio i svoj pet pogodak. Zamijenio ga je Perišić koji se također upisao u strijelce dva puta u dvije minute. Još jedan je dodao Livaja domah nakon toga.

Domaćin je pokušavao zabiti, ali ni uz pomoć nekih vidljivo namjernih loših reakcija obrane reprezentacije igrači Bjelovara nisu svladali Livakovića i Leticu. Ipak, nakon 13 pogodaka reprezentacije zabio je i Bjelovar počasni pogodak, strijelac je bio Petar Mamić.

Pašalić je nakon toga zabio 14., a Livaja 15. za Hrvatsku, ujedno i svoj treći pogodak na utakmici.

Računali smo kako će to biti lagana pobjeda Hrvatske, ali nitko nije očekivao baš 15 golova u mreži slavljenika iz Bjelovara. Očito su nakon debakla u Španjolskoj reprezentativci željeli poslati poruku izborniku kako se misle više opustiti ni u ovakvim utakmicama.

Nadamo se da će ovako raspoloženi biti i u petak od 20:45 protiv Engleske na Rujevici u reprizi nedavnog polufinala Svjetskog prvenstva.

Bjelovar - Hrvatska 1:15

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider