Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Ove subote

Utakmica na kojoj će moći biti gledatelji: Šuker i ostali veterani Vatrenih stižu u Donji Miholjac

U gradu Domagoja Vide igrat će se revijalna utakmica s brojnim velikim imenima.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ove subote s početkom u 17:00 u Donjem Miholjcu odigrat će se revijalna utakmica između veterana NK Jedinstvo i veterana Vatrenih.

Povod za odigravanje ovog susreta je obilježavanje 100 godina igranja nogometa u Donjem Miholjcu i 75 godina postojanja Jedinstva.

Domaćine će predvoditi legendarni Rudika Vida, otac aktualnog hrvatskog reprezentativca Domagoja Vide i bivši napadač Osijeka i Belišća s početka 90-ih, dok će za veterane Vatrenih igrati Davor Šuker, Aljoša Asanović, Robert Jarni, Petar Krpan, Ardian Kozniku, Boris Živković, Igor Cvitanović, Nenad Pralija, Robert Špehar...

Dvoboj će se igrati uz ograničeni broj gledatelja, za što je dozvolu dao Stožer civilne zaštite Osječko-baranjske županije. Na sastanku Stožera civilne zaštite, predstavnika HNS-a i NK Jedinstvo te službenika Policijske postaje Donji Miholjac definirani su svi javnozdravstveni i sigurnosti protokoli kako bi utakmica bila odigrana u skladu sa svim propisanim epidemiološkim mjerama i kako bi se gledateljima i akterima na terenu osigurala maksimalna zaštita.

Iz HNS-a naglašavaju kako je Domagoj Vida dao veliku podršku organizaciji utakmice.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider