Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
novi bek hrvatske

Uremović: Žalio sam jer nije bilo Modrića, ali na prvom treningu sam sve vidio

Hrvatsku čeka težak ispit u Ligi nacija.

Hrvatska nogometna reprezentacija u nedjelju na Maksimiru igra protiv Švedske u Ligi nacija uz izravan prijenos na Novoj TV i gol.hr-u već od 17:10.

Utakmicu u Zagrebu najavio je Filip Uremović koji je tek nedavno debitirao i to na desnom beku, iako više voli igrati stopera.

"U klubu u zadnje vrijeme često igram tu poziciju pa mi je to pomoglo u prilagodbi u reprezentaciji. Stoperska i bekovska pozicija nisu toliko različite, iako mi je draže igrati stopera jer to igram cijeli život. Na beku je fizički napornije, ali se osjećam slobodnije tako da problema nema'', rekao je Uremović pa je prokomentirao Luku Modrića.

gol expired Petković: Dalić je rekao da nisam spreman? Nemam se što opravdavati divider

"Kad sam prvi put bio pozvan njega nije bilo i bilo mi je žao. No, sad sam već na prvom treningu vidio kakva je to klasa i bilo mi je jasno kakav je Luka lider", rekao je Uremović koji je s 23 godine kapetan Rubina.

"Hrvate sve više cijene i poštuju u Rusiji i drago mi je da nas je sve više. U Rubinu sam kapetan, a to je odraz mojeg rada u zadnje dvije godine. Dobio sam povjerenje Zlatka Dalića i opravdat ću koliko god ću moći", zaključio je novi hrvatski bek.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider