Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
preporučili da se ne igra

UEFA šokirala Hajduk zbog travnjaka, ali rješenje ipak pronađeno: Zbog reprezentacije se igra dan ranije

UEFA je preporučila kako se na Poljudu ne bi smjele održavati nikakve aktivnosti do utakmice Hrvatska - Mađarska.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Desetak dana uoči utakmice Hrvatska - Mađarska pojavili su se neočekivani problemi. Inspekcija UEFA-e u utorak je obišla Poljud i zaključila kako je travnjak u lošem stanju te da se treba sanirati do utakmice koja je na rasporedu 10. listopada. To znači da Hajduk ne bi smio igrati prvenstvenu utakmicu protiv Varaždina ove nedjelje.

UEFA-in inspektor ustvrdio je kako je travnjak načet i preporučio da se na njemu ne trenira i ne odigrava utakmica do 10. listopada.

Vodstvo Hajduka bilo je šokirano takvom preporukom, jer je do prvenstvene utakmice ostalo svega pet dana. HNS je ponudio da klubovi zamijene domaćinstva ili da odgode utakmicu, no na kraju je dogovoreno kompromisno rješenje. Hajduk i Varaždin igrat će dan ranije, u subotu, 5. listopada pa će za saniranje travnjaka ostati dan više.

Travnjak Poljuda pretrpio je veliku štetu nakon iznimno sušnog ljetnog razdoblja, pa ni sama momčad Bijelih ne trenira nikad na glavnom terenu koji je dodatno opterećen i igranjem Hajduka II u 2. HNL. No procjena UEFA-e ipak je bila iznenađenje.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider