Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
kišobrani zabranjeni!

Opipali smo teren na Rujevici: Sve je spremno za spektakl

Hrvatski i slovački navijači zajedno su se zagrijavali za utakmicu na Rujevici.

Pred Vatrenima je posljednja utakmica kvalifikacija za Euro 2020. Na Rujevici od 20:45 uz izravan prijenos na Novoj TV i GOL.hr-u Hrvatska dočekuje Slovačku u utakmici u kojoj je i bod dovoljan našoj reprezentaciji za prvo mjesto u skupini i plasman na Europsko prvenstvo.

S Rujevice se tri sata prije utakmice javio reporter Dnevnika Nove TV Vlado Boban.

''U ovoj je prilici sva sreća što se igra na Rujevici jer je ovaj teren ponajbolji u Hrvatskoj. Često sam pričao s mnogim nogometašima HNL-a koji su rekli da vole igrati ovdje jer je teren vrhunski. Ljudi koji se brinu za ovaj teren napravili su velik posao u pripremi da ova kiša koja pada ne napravi neku veliku štetu.''

U međuvremenu se i novinar GOL.hr-a, Ivica Medo izbliza uvjerio kako je teren par sati prije utakmice bio u jako dobrom stanju.

U Rijeci danas nije bilo kiše veći dio dana, no ipak je počelo kišiti iza 16 sati. Tmurno vrijeme nije pokvarilo raspoloženje hrvatskih navijača koji su stigli sa svih strana i okupirali riječke kafiće. U gradu nije vladala neka velika euforija, što zbog vremena što zbog malog kapaciteta Rujevice koja će danas primiti oko osam tisuća navijača.

gol expired Hrvatska ide na EURO 2020! Vatreni u sjajnom preokretu pobijedili Slovake! divider

Hrvatski navijači uoči utakmice

No stotine hrvatskih navijača zabavljalo se zajedno sa svojim slovačkim kolegama na Korzu i samom centru grada. Što se utakmica bližila, atmosfera se zahuktavala, a zapaljeno je i nekoliko bengalki.

Najveselije je bilo na jednom od pomoćnih terena legendarne Kantride gdje se odigrala utakmica između hrvatskih i slovačkih navijača. Završilo je 3:0 za naše, a nadamo se kako će pobjedu ubilježiti i nogometaši.

Hoće li Hrvatska u subotu izboriti izravan plasman na Euro?

Ukupno glasova:

Policija je objavila upute za navijače:

Stadion HNK Rijeka bit će otvoren za navijače od 18:45 sati, a zbog opsežnih mjera sigurnosti koje će se poduzimati s ciljem onemogućavanja unošenja zabranjenih predmeta i sredstava na prostor stadiona, pozivaju se navijači da dođu na stadion što ranije (preporuka dva sata prije početka utakmice) te da zauzmu isključivo mjesta označena na ulaznici.

Na stadion se neće moći unijeti kišobrani, veće torbe ili ruksaci, boce, upaljači i drugi predmeti pogodni za ozljeđivanje ili izazivanje požara. Također neće biti moguć unos zastava ili transparenata dimenzija većih od 2,00 m x 1,00 m odnosno neprimjerenog sadržaja i neće biti dozvoljeno postavljanje zastava ili transparenata na ograde ili druga mjesta stadiona HNK Rijeka na način da bi zaklanjalo pogled sa ili prema tribinama.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider