Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Nova TV u Bratislavi

Hrvatska za Slovačku: Evo u kakvom su stanju Gvardiol, Budimir i Modrić za utakmicu u subotu

Hrvatska reprezentacija sinoć je već stigla u slovačku metropolu, a danas prvi put trenirala u Bratislavi.

Hrvatska nogometna reprezentacija doputovala je u Bratislavu gdje će u petak igrati u kvalifikacijama za SP u Kataru protiv Slovačke uz izravan prijenos na Novoj TV i gol.hr-u, a s njima je u slovačku prijestolnicu stigao i naš reporter Stipe Sladoljev.

"Joško Gvardiol je zasad još uvijek upitan za Slovačku poslije one bizarne ozljede uoči utakmice s Rusijom. Budimir je definitivno otpao za sljedeću utakmicu, ali Modrić i on još konkuriraju za Sloveniju u Splitu. Možda će zaigrati obojica, a možda nijedan,“ započeo je svoje javljanje iz Bratislave Stipe Sladoljev.

gol expired VIDEO: Brozović golčinom i Ivušić obranama donijeli važnu pobjedu Hrvatskoj divider

Prva momčad i Gvardiol po posebnom programu

"Hrvatska je u četvrtak trenirala u Bratislavi, ne na stadionu na kojem će se igrati, nego na starom stadionu koji su nekoć koristili Slovan Bratislava i Slovačka. Trenirali su igrači koji jučer nisu igrali u udarnoj momčadi, prva jedanaestorka je radila u teretani po posebnom programu, a na stadionu su trenirali oni koji su jučer dobili određenu minutažu i oni koje Dalić nije ni koristio.“

"Joško Gvardiol je trenirao s tom skupinom, ali je trčao krugove umjesto treninga punog intenziteta,“ dodao je Sladoljev.

"Hrvatska je tradicionalno favorit protiv Slovačke i nadamo se novom dobrom rezultatu koji bi nas zadržao na vrhu kvalifikacijske skupine, a u petak će reprezentacija odraditi posljednji trening pred utakmicu.“

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider