Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Dižu formu

Upozorenje za Hrvatsku: Švedska slavila protiv Rusije usred Moskve

Švedska je pobijedila Rusiju 2:1 u Moskvi u prijateljskoj utakmici...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U prijateljskoj nogometnoj utakmici reprezentacija Švedske, koja je sljedeći protivnik Hrvatske u Ligi nacija, u četvrtak je u Moskvi svladala Rusiju sa 2-1.

Šveđani su poveli u 21. minuti iz prekida. Veznjak AIK Stockholma 35-godišnji Sebastian Larsson je ubacio, a napadač Real Sociedada Alexander Isak glavom trese mrežu. Gosti su povećali prednost u 72. minuti pogotkom braniča turskog Genclerbirligija Mattiasa Johanssona. Njegov udarac sa 20 metara okrznuo je jednog igrača Rusije te je završio u golu.

gol expired Jedan od najvećih potencijala hrvatskog nogometa ide u još jaču ligu: Evo gdje bi mogao prijeći divider

Utješni pogodak za Rusiju postigao je Aleksandr Soboljev u sudačkoj nadoknadi (90+2). Čerišev je izveo korner, a Soboljev glavom zabija za konačni rezultat.

Hrvatska reprezentacija u nedjelju, 11. listopada, na stadionu Maksimir dočekuje Švedsku, a navijačima je dozvoljen ulazak na sjevernu i zapadnu tribinu.

Obje reprezentacije su izgubile uvodne utakmice u Ligi nacija, Hrvatska u gostima od Portugala (1-4) i Francuske (2-4), a Švedska je poražena kod kuće od Francuske (0-1) i Portugala (0-2).

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider