Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
A sad Češka

Šuker oduševljen: Uživao sam gledajući budućnost hrvatskog nogometa

Šuker je s velikim zadovoljstvom komentirao nastup mladih Vatrenih protiv Grčke...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon sjajne predstave i uvjerljive pobjede Hrvatske U-21 protiv Grčke (5:0) u Varaždinu, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker s velikim je zadovoljstvom komentirao nastup mladih Vatrenih.
Predsjednik Saveza uživo je svjedočio impresivnoj izvedbi hrvatske U-21 reprezentacije:

"Svi smo zaista sretni kako je večeras odigrala naša reprezentacija. Vidjeli smo raskoš njihovog talenta, ali i odlučnost, samopouzdanje i ponos s kojim predstavljaju hrvatski dres. Čestitam svim igračima na prekrasnoj izvedbi, lijepim akcijama i golovima, uživao sam gledajući budućnost hrvatskog nogometa u ovakvom izdanju. Čestitam i Rukavini, Krpanu i pomoćnicima što su u kratkom roku odradili odličan posao, a naravno da zasluge idu i izborniku Bišćanu kojem želim brz oporavak", kazao je Šuker, a prenosi službena web stranica HNS-a.

Predsjednik je naglasio da je sada utakmica u Češkoj još važnija:

"Morali smo pobijediti u ovoj utakmici kako bismo ostali u igri, ali zato je sada još važnije ostati čvrsto na zemlji i svu koncentraciju usmjeriti na Češku. Bit će to drugačija utakmica, ali dok god se igra s ovakvom željom i kvalitetnim pristupom, imamo pravo na optimizam. Žao mi je što zbog epidemioloških mjera nisam mogao u svlačionici čestitati svakom igraču, no ovim putem želim im poručiti da sam uistinu ponosan kako su odigrali."

Za kraj, Šuker je pohvalio organizaciju susreta:

"Želim zahvaliti svim ljudima u Varaždinu što su napravili odličan posao u organizaciji utakmice. Postavili smo visoke standarde što se tiče epidemioloških mjera i mogu reći da su zaista svi to poštivali. Šteta je što publika uživo nije mogla gledati ovu utakmicu, no moramo svi biti odgovorni kako bismo što prije stavili epidemiju pod kontrolu i tako omogućili nastavak normalnog života, pa tako i povratak gledatelja."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider