Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Vatreni čekaju

Srbi i Makedonci na jednu pobjedu od Eura: Evo tko stiže u koju grupu, jedna je baš paklena

Idući mjesec saznat ćemo preostale četiri reprezentacije koje će nastupiti na Europskom prvenstvu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Odavno je poznato 20 reprezentacija koje su osigurale plasman na Europskom prvenstvu, a četiri mjesta još uvijek su prazna. Trebala su biti popunjena još u ožujku, ali budući da je pandemija koronavirusa poremetila cijeli svijet, pa tako i nogometni kalendar, tek su ovog četvrtka odigrani polufinalni dvoboji kvalifikacija.

Doznali smo da će se u finalnim dvobojima, koji su na rasporedu 12. studenog, susresti: Mađarska - Island, Sjeverna Irska - Slovačka, Srbija - Škotska i Gruzija - Sjeverna Makedonija.

Otprije se zna tko će u koju skupinu na Euru. Pobjednik utakmice Gruzija - Sjeverna Makedonija igrat će s Nizozemskom, Ukrajinom i Austrijom u grupi čije će se utakmice igrati u Amsterdamu i Bukureštu.

Nama je najzanimljivije to da bolji iz okršaja Srbije i Škotske stiže na megdan Hrvatskoj, Engleskoj i Češkoj u onoj otočkoj skupini koja će se igrati u Londonu i Glasgowu.

Mađarska ili Island ići će u najjače društvo (skupina F), gdje već čekaju Njemačka, Francuska i Portugal, dok će bolji iz susreta Sjeverna Irska - Slovačka u skupinu E, u kojoj su Španjolska, Švedska i Poljska.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider