Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Samo naprijed, mali!

Sjećate li se ove vijesti iz 2013. godine? Tad je izbjegao tragediju, a sad je novi adut Vatrenih

Prije sedam i pol godina na njega se srušila prečka gola na jednom igralištu.

U ožujku 2013. godine stigla je vijest kako je na jednog dječaka na nogometnom igralištu u okolici Splita pao okvir gola.

Vijest su prenijeli gotovo svi portali u državi, među njima i Dnevnik.hr, jer svi smo posebno osjetljivi kada se neka nesreća dogodi djeci.

Srećom, sve se dobro završilo - dječak je prevezen vozilom hitne pomoći u Klinički bolnički centar u Splitu i utvrđeno je da nije u životnoj opasnosti. Ipak, ostao je tada na promatranju nekoliko dana, a nakon toga je pušten na kućni oporavak.

Taj dječak bio je - Domagoj Bradarić. Novi hrvatski reprezentativac, koji je debitirao za Vatrene na utakmici sa Švicarskom i ostavio sjajan dojam, išao je tada u sedmi razred osnovne škole, trenirao nogomet u Hajduku i sanjao da će jednog dana postati profesionalan nogometaš.

Snovi su mu se i ostvarili, Bradarić je krupnim koracima u protekle tri godine od juniorske momčadi Hajduka dogurao do velikog transfera u Lille i mjesta u hrvatskoj reprezentaciji, gdje je u debitantskom nastupu oduševio i upisao asistenciju.

A tek mu je 20 godina, 21. rođendan proslavit će u prosincu...

Bradarić vs. dvojica Švicaraca

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider