Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Moral na visini

Sjajna atmosfera na treningu Vatrenih: Jedan detalj sve govori, Kramarić ima problem

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je večeras trening u Maksimiru…

Vatreni su večeras odradili trening uoči utakmice sa Švedskom u trećem kolu Lige nacija. S Maksimira se javio reporter Nove TV Marko Šepat. Kakvo je večeras bilo raspoloženja na treningu?

„Jako dobro, sigurno da je pobjeda protiv Švicarske doprinijela podizanju morala, recimo Melnjaka i Bradarića, koji su sjajno odigrali na lijevoj strani. Oni su zapravo konkurentni za poziciju lijevog beka. Mogli smo ih vidjeti konstanto u zajedničkom razgovoru, trčali su jedan uz drugoga. Mislim da to jako puno govori. Jedini problem predstavlja stanje Andreja Kramarića, koji vuče neku sitnu ozljedu. Večeras je kratko razgovarao s Dalićem, pa je otišao trenirati odvojeno s izbornikovim pomoćnikom Olićem. Zlatku Daliću jučer su bile točno tri godine na klupi hrvatske reprezentacije. Obilježio je taj mali jubilej pobjedom. Bio je vidno zadovoljan, a svoje prve dojmove neposredno nakon završetka utakmice sa Švicarskom kazao je u razgovoru s kolegom Vladom Bobanom“, kazao je Šepat.

„Sada nam slijede te dvije puno važnije utakmice u Ligi nacija; u nedjelju protiv Švedske i u srijedu protiv Francuske, obje na Maksimiru. S obzirom na nula bodova nakon prva dva kola, nekako se nameće borba za treće mjesto sa Šveđanima. I oni su izgubili obje utakmice i nemaju bodova, tako da će biti od izuzetne važnosti upisati pobjedu. U HNS-u su nam potvrdili da će na Maksimiru moći biti točno 7 011 gledatelja, a svi ostali moći će pratiti taj prijenos u izravnom prijenosu na Novoj TV i Gol.hr-u“, zaključio je reporter Nove TV.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider