Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Dvostruko slavlje

Simon Sluga: Živim san svakog dječaka u Hrvatskoj

Kroz posljednje dvije sezone Simon Sluga dobro je upoznao engleski nogomet, a Hrvatska će upravo protiv "Tri lava" otvoriti nastup na europskoj smotri.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nekadašnji vratar Rijeke, a danas engleskog drugoligaša Luton Towna, 28-godišnji Simon Sluga će na Europskom prvenstvu konkurirati za poziciju čuvara mreže Dominiku Livakoviću i Lovri Kaliniću.

Kroz posljednje dvije sezone dobro je upoznao engleski nogomet, a Hrvatska će upravo protiv "Tri lava" otvoriti nastup na europskoj smotri.

"Sigurno će se htjeti pokazati pred svojim navijačima, ali naravno da hrvatska reprezentacija ima svoje mjesto u svijetu. Polufinale iz Rusije sigurno će im biti dodatan motiv, a imaju strašno jaku momčad i jedni su od glavnih favorita za naslov. Međutim, i nama će to biti motiv da izvučemo još više od sebe, kao i uvijek u teškim trenucima", rekao je Sluga u razgovoru za službeni internetski portal Hrvatskog nogometnog saveza (www.hns-cff.hr).

Pripreme hrvatske reprezentacije počele su u utorak, a prijateljstva među čuvarima mreže ne nedostaje, kako na terenu, tako i izvan njega. Sluga već činjenicu da je dobio poziv Zlatka Dalića doživljava kao veliko postignuće.

"Živim san svakog dječaka u Hrvatskoj, ove su pripreme ostvarenje svih mojih snova. Reprezentacija je uvijek imala dobra iskustva na pripremama u Istri i drago mi je da smo ovdje. U siječnju mi se rodio sin, doživio sam lijepe trenutke s obitelji kod kuće - to mi je bio najbolji odmor uoči priprema za Europsko prvenstvo", izjavio je Sluga.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider