Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
''Za mene je on najbolji''

Veliki Giggs komentirao ždrijeb za Dnevnik Nove TV: Odao počast Modriću i Vatrenima

Giggs je komentirao ždrijeb za Dnevnik Nove TV.

Ryan Giggs (Foto: GOL.hr) (Foto: GOL.hr)

Na papiru najteži protivnik Hrvatske u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2020. bit će Wales, momčad koju je Hrvatska izvukla iz druge jakosne skupine. Vodi ih legenda Manchester Uniteda Ryan Giggs, koji je komentirao ždrijeb za Dnevnik Nove TV.

''Čestitao sam vašem izborniku, njemu i momčadi na sjajnim uspjesima, ne radi se samo o talentiranim igračima, nego i igračima koji imaju jak karakter. Vidjelo se to na Svjetskom prvenstvu, kada su igrali na produžetke i jedanaesterce i onda ponovno igrali'', rekao je Giggs.

''Vidjelo se to i nedavno protiv Španjolske. Pobijediti Španjolsku na način na koji su pobijedili i onda nakon samo dva dana onako igrati protiv Engleske, bez odmora i umalo pobijediti. Da, nije to samo talent, to je i jak karakter. Znači, morat ćemo igrati protiv takve momčadi kao što je Hrvatska'', dodao je.

Giggs se prisjetio i brojnih okršaja s Lukom Modrićem dok je kapetan Hrvatske nosio dres Tottenhama, ali i Real Madrida, kada je pogotkom na Old Traffordu u Ligi prvaka trasirao put Realu prema prolasku.

''Dobro se sjećam, zabio je protiv nas na Old Traffordu. Nani je dobio crveni. Igrali smo jako dobro, ali... Igrao sam protiv njega i kad je bio u Tottenhamu. Godina koju je imao... za mene je on najbolji igrač'', rekao je.

Počast Vatrenima odao je i izbornik Mađarske Marco Rossi.

''Hrvatska je, znate to bolje od mene, strašna momčad. Znamo na kakve igrače može računati. Hrvatska je sigurno u našoj skupini razina više od ostalih. Oni su najveći favoriti skupine i vrlo vjerojatno 99,9 posto će osvojiti grupu. No, mi želimo dobro odigrati, jer u nogometu je uvijek sve moguće'', rekao je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider