Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
debitirat će čolak, bašić i pongračić

Reporter Nove TV javio se iz Istanbula: "Očekujte šaroliki sastav. Tursku predvodi čovjek koji ih je odveo do svjetske bronce"

Iz Istanbula se dan prije prijateljskog ogleda s Turskom javio reporter Dnevnika Nove TV Vlado Boban.

U srijedu s početkom u 18.45 igra se prijateljski dvoboj između Turske i Hrvatske u Istanbulu, koji možete gledati uživo na Novoj TV i našem portalu gol.hr. Specijalna emisija započinje u 18.15.

Dan uoči utakmice iz Istanbula se javio reporter Dnevnika Nove TV Vlado Boban, koji je otkrio kakav sastav možemo očekivati od Hrvatske u sutrašnjoj utakmici.

"Možemo očekivati šarolik sastav. Ipak krucijalni dvoboji tek slijede. Očekuje se debi Marina Pongračića kojeg je izbornik Zlatko Dalić apostrofirao kao pojačanje za našu obranu u kojoj nam treba širine. Uremović bi mogao započeti na stoperskoj poziciji, dok bi Juranović mogao krenuti na poziciji desnog beka", kazao je Boban i nastavio;

"Osim njih očekuju se debiji Tome Bašića i Antonia Čolaka, a poluvrijeme bi trebali dobiti Sluga i Grbić na vratima reprezentacije".

Što se Turaka tiče i oni su u fazi smjene generacije.

gol expired Jasna poruka Turcima: "Mi smo svjetski doprvaci, želimo pobijediti u svakoj utakmici" divider

"Turci također imaju mladi val igrača. Soyuncu i Cengiz Under iz Leicestera, Demiral iz Juventusa... Sve su to to sjajni mladi igrači, dok napad predvodi iskusni Burak Yilmaz koji je ove sezone zabio četiri gola u Lilleu".

Na klupi sjedi legendarni izbornik Senol Gunes, koji je bio izbornik i na Svjetskom prvenstvu 2002. godine kada je Turska u Japanu i Koreji osvojila broncu.

"Senol Gunes je legendarni izbornik koji ih je odveo do trećeg mjesta na Svjetskom prvenstvu 2002. godine. Vidjet ćemo da li će nastaviti sa sjajnim rezultatima kao iz prvog mandata, a mi se nadamo da će Vatreni upisati četvrtu pobjedu u 10. međusobnom ogledu protiv Turaka", zaključio je javljanje za Dnevnik Nove TV reporter Vlado Boban.

MLADI TURSKI VAL I IZBORNIK KOJI IH JE ODVEO DO SVJETSKE BRONCE

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider