Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Kuha li se nešto?

Rakitić stiže na Poljud: Dugogodišnji dokapetan Vatrenih rado prihvatio poziv

Hrvatski nogometni savez objavio je informaciju da na utakmicu u Splitu protiv Rusije stiže i Ivan Rakitić…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dugogodišnji dokapetan hrvatske reprezentacije i osvajač srebrne medalje na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, Ivan Rakitić, bit će u nedjelju poseban gost Hrvatskog nogometnog saveza na utakmici Hrvatska - Rusija, stoji na službenoj web stranici HNS-a.

Nakon 106 nastupa i 15 golova za hrvatsku reprezentaciju, Rakitić se oprostio od nastupa za Vatrene u rujnu prošle godine.

Predsjednik HNS-a Marijan Kustić i izbornik Zlatko Dalić pozvali su Rakitića na ključnu utakmicu za odlazak na Svjetsko prvenstvo koju će hrvatska reprezentacija odigrati 14. studenoga na Poljudu protiv Rusije.

Rakitić se rado odazvao tom pozivu te će ga puni Poljud imati priliku pozdraviti neposredno prije utakmice kada će mu biti uručen prigodan dar za nezaboravnu karijeru u hrvatskom dresu, stoji na stranici HNS-a.

Zanimljivo je da je Rakitić u nedavnom razgovoru za španjolsku radijsku postaju izjavio da je spreman vratiti se u reprezentaciju i igrati na Svjetskom prvenstvu u Kataru ako to od njega zatraži izbornik Zlatko Dalić zbog neke nepredviđene situacije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider