Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
u utorak, 19. studenog

Prijateljska utakmica Hrvatske protiv Gruzije na Doma TV-u

Prijateljsku utakmica s Gruzijom ne propustite u utorak, 19. 11. na Doma TV-u.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nove utakmice Vatrenih, jednu u kojoj će ići u utrku za nove bodove i drugu prijateljsku gledatelji će moći pratiti na Novoj TV i Doma TV-u.

U subotu, 16. studenoga Nova TV prenosi kvalifikacijsku utakmicu za EURO 2020. Hrvatska – Slovačka. Prijenos emisije i utakmice bit će od 20:15 na Novoj TV i na portalu GOL.hr, dok će se prijateljska utakmica s Gruzijom održati u utorak 19.studenog, a gledatelji će ju moći pratiti na Doma TV-u te na portalu GOL.hr od 17:30 sati.

Pred hrvatskom nogometnom reprezentacijom odlučujuća je utakmica za plasman na EURO. Da bi osigurali novi nastup na velikom natjecanju, svjetski viceprvaci moraju osvojiti bod protiv Slovačke na Rujevici. Vatreni su protiv istog protivnika u Trnavi slavili s 4:0 i ostvarili najuvjerljiviju pobjedu u ovim kvalifikacijama, no u Rijeci treba očekivati mnogo zahtjevniju utakmicu.

Reprezentacija predvođena odličnim igračima poput Hamšika, Škriniara ili Dubravke imat će veliki motiv popraviti loš dojam iz prve utakmice, a u slučaju pobjede napravili bi ključni korak prema plasmanu na EURO. No individualna vrijednost hrvatskih reprezentativaca mnogo je veća od slovačkih, a na Dalićevim je izabranicima da to pokažu i na terenu.

Početak utakmice sa Slovačkom je u subotu, 16. studenog u 20:45, a uvodna emisija u programu Nove TV počinje odmah nakon Dnevnika Nove TV. Gosti će biti Miroslav Ćiro Blažević i Mate Bilić, a urednik emisije je Saša Lugonjić. Komentatori na Rujevici su Željko Vela i Milan Stjelja. Nakon utakmice emisija donosi i reakcije igrača i izbornika Dalića, kao i gostiju u studiju.

Tri dana kasnije, 19. studenog, Vatreni će u prijateljskoj utakmici u Puli dočekati reprezentaciju Gruzije. Bit će to dobra prilika za Zlatka Dalića da isproba neka nova rješenja u igri i pruži priliku igračima koji su manje igrali u kvalifikacijama. Prijenos utakmice je na Doma TV-u od 18 sati, a prije toga gledatelji imaju priliku pogledati i uvodnu emisiju u kojoj će Milan Stjelja sa svojim gostima najaviti dvoboj. Komentatori iz Pule su Željko Vela i Saša Lugonjić.

Ne propustite susrete hrvatskih reprezentativaca sa Slovačkom na Novoj TV i s Gruzijom na Doma TV-u!

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider