Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Kako to zakrpati?

Pojavio se možebitni veliki problem unutar Vatrenih: Dalić bi se mogao naći na mukama

Reporter Dnevnika Nove TV Marko Šepat javio se iz Splita gdje je hrvatska nogometna reprezentacija boravila između utakmica s Francuskom i Danskom u Ligi nacija.

Na posljednjem treningu hrvatske nogometne reprezentacije uoči puta u Dansku nije bilo niti Borne Sose niti Borne Barišića pa se tako pojavio upitnik i o lijevom beku.

Odmah moram naglasiti da su propustili trening preventive radi što ne mora značiti da će propustiti i utakmicu Danska - Hrvatska, a ako ipak tako bude, onda će se izbornik Zlatko Dalić naći na velikim mukama.

Budući da osim Joška Gvardiola, kojeg uopće nema na ovom okupljanju zbog ozljede, niti jedan naš stoper nije u stanju igrati poziciju lijevog beka, nekako je najlogičnije da na tu poziciju presele ili Šime Vrsaljko ili Josip Juranović.

No i u tu postoji problem jer Vrsaljko nakon ozljede nije još uvijek 100 posto spreman dok je Juranović jedan od rijetkih naših igrača koji su odradili po 90 minuta protiv Austrije i Francuske.

Juranović: Idemo punim gasom na Dansku

Upravo su Juranović i Ante Budimir najavili utakmicu Danska - Hrvatska.

"Danska je sjajno otvorila natjecanje, međutim, mi svaku utakmicu idemo po pobjedu. Danas ćemo se pripremiti za Dansku, sutra pogledati kratki video o njima i idemo punim gasom. Danci nisu izgubili više od dvadeset utakmica, riječ je o sjajnoj reprezentaciji, ali moramo se okrenuti sebi. Uostalom, imamo takve igrače da se uistinu ne moramo baviti drugima, moramo samo razmišljati od utakmice do utakmice. Žao nam je što protiv Francuske nismo uzeli tri boda, imali smo dobre prilike pred kraj utakmice. Bod protiv Francuske je uvijek velik, ali već se okrećemo utakmici protiv Danske", poručio je branič Celtica.

Budimir: Uvijek nastojim obaviti puno posla za momčad

Ante Budimir je protiv Francuske pružio dobru partiju, nažalost imao jednu sjajnu priliku koju nije uspio realizirati.

"Napadaču uvijek nedostaje pogodak kad ne zabije. Uvijek nastojim obaviti puno posla za momčad, naravno da svaki napadač traži pogodak, ali ne želim da mi to bude primarni cilj. Najvažnije je dati maksimum, biti dobar u polju i pomoći momčadi, a gol će doći, u to sam siguran. Naravno da bod protiv svjetskih prvaka dobro dođe, za samopouzdanje, ali i ono što je ispred nas. U tom duhu moramo pristupiti utakmicama koje dolaze. Danska je kompaktna momčad koja zna što želi, ima kvalitetu i širinu kadra, ali. Znamo da smo u elitnoj skupini, gdje nema laganih protivnika", kazao je Budimir.

Vjerujemo i mi da su Vatreni u stanju pružiti dobru predstavu i ostvariti dobar rezultat u Kopenhagenu kamo lete u četvrtak, gdje će ih dočekati reporter Stipe Antonijević.

Najbolji trenuci utakmice Hrvatska - Francuska

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
Zizou je uzeo baklju i predao je ni više ni manje nego Rafaelu Nadalu.

Napetost raste! 

Više OVDJE -> https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
S broda je glasno odjekivalo "Hrvatska", a na svim sportašima vidio se ponos. ❤🇭🇷

📸: AFP
Poznati stižu na otvaranje. Ovo su superzvijezde najiščekivanijeg filma godine (Wicked), Ariana Grande i Cynthia Erivo.

A vi otvorenje (onaj uglavnom sportski dio) i sve oko njega možete pratiti ovdje:
https://bit.ly/3WCYWpc

📸 AFP
Danas službeno počinju Olimpijske igre u Parizu, a hrvatska vaterpolska reprezentacija već u nedjelju uskače u bazen kada će svoju olimpijsku avanturu započeti utakmicom protiv starog znanca - Crne Gore. 🤽‍♂️

Barakude su spremne, a mi im želimo puno sreće i još jednu olimpijsku medalju! 🇭🇷❤️

📸: Damir Krajac/CROPIX