Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
TRENING PRIJE HRVATSKE

Reakcije francuskih zvijezda kada su prvi put vidjeli Maksimir

Francuzi su pomalo iznenađeni ružnim izgledom Maksimira.

Hrvatska večeras igra protiv Francuske na Maksimiru uz izravan prijenos na Novoj TV i gol.hr-u od 20 sati.

Oko sedam tisuća navijači uživo će pratiti sudar dvije najbolje momčadi svijeta, a Hrvatska lovi prvu pobjedu ikad protiv opasnih Francuza.

Prvaci svijeta su jučer stigli u Zagrebu i smjestili se u hotel u centru glavnog hrvatskog grada. Luksuzni hotel je zatvoren za ostatak građanstva i svi ugađaju francuskim zvijezdama koji vrijede stotine milijuna eura. 

Francuske nogometaše čuva veliki broj hrvatskih policajaca koji ih u stopu prate, a tako je bilo i jučer kada su stigli na trening na Maksimir i prvi put vidjeli stadion na kojem igra Hrvatska i pomalo se iznenadili njegovim izgledom.

Većina francuskih nogometaša prvi put će zaigrati na stadionu Dinama, a Francuski nogometni savez objavio je video dolaska njihovih igrača na Maksimir.

 

Maksimir je u ruševnom stanju. Istočna i južna tribina su zatvorene nakon potresa u Zagrebu, a svoje nezadovoljstvo izrazio je i Dejan Lovren, jedan od najiskusnijih igrača u reprezentaciji.

"Sve reprezentacije se čude kako smo bili drugi s ovakvim uvjetima, posebno gledajući zadnju utakmicu protiv Švedske. Ovo je jedan od najružnijih stadiona u Europi. Došlo mi je da svakom navijaču nakon utakmice pružim ruku. Nedopustivo je da reprezentacija poput nas, koja je promovirali Hrvatsku na najljepši način, dođe ovdje i s pravom sluša uvrede švedskog izbornika," rekao je Lovren dodavši kako prioriteti u državi nisu dobro posloženi.

Što je još Lovren rekao o Maksimiru pred novinarima pogledajte u videu ispod:

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider