Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Klasa je vječna

Pogledajte Modrićev doktorski tunel Tielemansu i lažnjak Carrascu

Dalić neće biti zadovoljan ostalim igračima, ali kapetan izuzetno raspoložen dočekuje Euro.

Hrvatska reprezentacija odigrala je jalovih uvodnih 45 minuta protiv Belgije ne uputivši ni jedan, jedini udarac ka golu i u okvir gola Thibauta Courtoisa, međutim kapetan Luka Modrić ponovo nije zakazao.

Iako je najstariji u nacionalnoj momčadi odigrao je standardno dobro u prvom dijelu, a detalj iz 20. minute još jedan je dokaz njegove genijalnosti.

Tunel Tielemansu i lažnjak Carrascu

Neumorni veznjak Leicester Cityja Youri Tielemans pokušao mu je oduzeti loptu agresivno ga pritisnuvši uz aut-liniju u 20. minuti susreta, ali maestro se nije uplašio. Ni da se zatrese…

Naprotiv, elegantno mu je prodao tunel zavukavši mu loptu kroz noge. Belgijska osmica na trenutak ga je pomislila oboriti na tlo povlačenjem za dres, međutim kad je shvatio koga vuče, brzo je pustio, progutao ponos i nastavio igrati.

Neke igrače jednostavno ne povlačiš u ovakvim situacijama, drago nam je da je tog svjestan i Tielemans.

Modrić je nekoliko minuta ranije najavio kako je večeras dobro raspoložen riješivši se Yannicka Carrasca. Napadač belgijske reprezentacije pokušao ga je prisiliti na pogrešku uz korner liniju u 16. minuti, ali ni to im nije uspjelo. Luka ga se riješio kao da ga nema i mirno iznio loptu iz polovice hrvatske reprezentacije.

Pogledajte Modrićevu majstoriju protiv Carrasca:

 

Dalić nije želio riskirati i poslije sat vremena na terenu dao je odmor glavnom ideologu igre hrvatske reprezentacije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider