Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Pomalo čudno...

Pogba uoči dolaska u Hrvatsku zakotrljao priču o spektakularnom transferu

Francuzi idući tjedan stižu na Maksimir.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Francuska nogometna reprezentacija demolirala je koronavirusom osakaćenu Ukrajinu sa 7:1 u prijateljskoj utakmici koja je aktualnim svjetskim prvacima poslužila kao generalna proba za dva nadolazeća izazova u Ligi nacija.

Prvo će u nedjelju ugostiti Portugal u Saint-Denisu, a zatim će iduće srijede doći na Maksimir, gdje će se suprotstaviti Vatrenima.

Poslije te pobjede nad Ukrajinom glavna tema u redovima Tricolora nije bio nijedan od strijelaca, već Paul Pogba, i to zbog onog što je izgovorio na konferenciji za medije.

Veznjak Manchester Uniteda poslije utakmice reprezentacije pričao je o svom mogućem transferu u - Real Madrid.

Na reprezentativnom okupljanju pričao o klupskom transferu

Na pitanje francuskih novinara što je s tim, odnosno što misli o interesu Zinedinea Zidanea za njegovim dovođenjem, Pogba je odgovorio: "Što reći? To je moj san, svaki bi nogometaš volio igrati za Real Madrid. Zašto ne jednog dana?"

Govorio je Pogba i o svom sadašnjem klubu Manchester Unitedu. Istaknuo je kako će uvijek davati maksimum dokle god je njihov igrač.

Pomalo je neobično da igrači na reprezentativnim okupljanjima govore o svojim možebitnim transferima, ali, eto, Pogba nije odolio.

Prijelazni je rok završio, novu priliku Real i Zidane imat će u siječnju i (u realnijoj varijanti) u ljeto iduće godine.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider