Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
"Hvala Modriću, Daliću i HNS-u"

Perišićev dan kojeg će pamtiti cijeli život: "Ponosan sam na svoj grad"

30-godišnji Omišanin je i bio najzaslužniji za dolazak reprezentacije u njegov grad.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ivan Perišić je bio glavna zvijezda revijalne utakmice između Omiša i Hrvatske koja se odigrala pokraj ušća Cetine u Jadransko more, na stadionu Anđelko Marušić Ferata na kojem je Ivan i napravio svoje prve nogometne korake.

Prije početka dvoboja Perišić je primio niz priznanja, među kojima se najviše ističe povelja kojom je proglašen za počasnog građanina Omiša.

"Svaka čast svima koji su radili na organizaciji, nije bilo lako jer kiša je padala zadnjih 15-ak dana, a hvala i Luki Modriću, izborniku Zlatku Daliću i svima u Savezu koji su omogućili odigravanje ove utakmice. Emocije su tu, ipak sam prve korake s loptom napravio ovdje. Hvala svima što su došli bodriti nas, nadam se da će i ubuduće to činiti", poželio je Perišić.

Pojedini reprezentativci već su neko vrijeme na odmoru nakon završetka klupskih sezona pa je Perišić istaknuo kako je odigravanje ove utakmice dobro došlo igračima.

"Pauza bi bila prevelika, bolje da se igra", kazao je Ivan i dodao:

"Kažu da je ovo rekordna posjeta jednoj utakmici u Omišu. Ponosan sam na svoj grad i sve navijače, nadam se da će nam svima ovo ostati u nezaboravnom sjećanju."

gol expired Dalić nakon Omiša otkrio: Novi problemi za Vatrene, otpala čak trojica igrača! divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider