Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Jedan od najiskunijih

Perišić priznao: ''Ovo je bila bolja utakmica nego ijedna u Rusiji''

Hrvatska nogometna reprezentacija svladala je Slovačku s 4-0 (1-0) u utakmici 4. kola u skupini E kvalifikacija za Euro 2020.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ponovno smo svjedočili kvaliteti i energiji kakvu smo gledali prošle godine na SP u Rusiji. Vatreni su maestralno odigrali utakmicu protiv Slovačke.

''Mislim da je danas čak bila bolja utakmica nego ijedna u Rusiji. Stvarno je od prve do zadnje minute skoro svaka akcija bila gol-šansa i ne znam kad smo ovako dobro odigrali'', izjavio je Perišić nakon utakmice.

Hrvatski nogometaši "terorizirali" su domaćine od samog početka susreta, i već u 8. minuti zatresla se greda.

Slavlje hrvatskih nogometaša (Foto: AFP) Čarobna večer Vatrenih: Hrvatska pregazila Slovačku na putu prema Euru! divider

''Bilo je uvijek govora da je pristup najvažniji, ali sad smo tome nadodali i kombinatoriku. Što se vidjelo, skoro svi igrači su sudjelovali u svim akcijama, nekoliko stativa i prečki, četiri gola, ne može bolje'', rekao je hrvatski veznjak.

Hrvatska će sljedeću kvalifikacijsku utakmicu odigrati u ponedjeljak, 9. rujna, kad će gostovati kod Azerbajdžana.

''Znamo da na mladima svijet ostaje, a mi stariji im moramo pomoći da se što prije prilagode. Što se brže prilagode, bit će bolje za Hrvatsku. No, ako opet ne pobijedimo Azerbajdžan ovo malo znači, tako da i tamo idemo po tri boda'', zaključio je Perišić.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider