Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Bravo Mario!

Pašalić presretan nakon pogotka Cipru: "Izgleda da mi leže, protiv njih sam i debitirao"

Veznjak Atalante donio je tri boda Vatrenima u drugom kolu kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

"Očekivali smo da će biti teška utakmica, nešto slično kao protiv Slovenije, da će se suparnik povući i tražiti prilike iz kontri i polukontri. Morali smo biti strpljivi i mirni", izjavio je Mario Pašalić poslije teško izborene pobjede Hrvatske nad Ciprom.

Pogodak kojeg je veznjak Atalante postigao u 40. minuti pokazao se presudnim.

"Srećom smo zabili taj gol u prvom poluvremenu, s nekakvim olakšanjem otišli na poluvrijeme. U nastavku je to malo štekalo, usporili smo protok lopte, nije išlo kako je bilo prvo poluvrijeme, ali na kraju su tri boda najvažnija."

Vratili ste nakon teške ozljede, pauzirali ste dva mjeseca na prijelazu iz 2020. u 2021. godinu. Koliko vam znači prvi službeni pogodak za reprezentaciju?

"Je, sigurno. Trebalo mi je neko vrijeme da se vratim u pravi ritam, sad sam super i nemam nikakvih problema s ozljedama. Drago mi je što sam pogotkom pridonio pobjedi, mogu reći da mi Cipar nekako i leži jer sam 2014. debitirao protiv njih, a sad sam i zabio i sretan sam zbog toga."

Slijedi Malta koja bi mogla imati sličnu taktiJe li vrijeme za onu pravu, razigranu i ubojitu Hrvatsku?

"Sigurno će oni igrati nešto slično onome što je igrao Cipar. Morat ćemo analizirati neke stvari i popraviti ih kako bi to izgledalo još uvjerljivije", zaključio je Pašalić.

Jeste li zadovoljni nakon pobjede protiv Cipra?

Ukupno glasova:

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore
 
Sažetak utakmice Hrvatska - Cipar 1:0
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider