Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
kapetan hajduka upitan za dinamo

Pogledajte najcrnji trenutak na utakmici: Ozlijedio se Vlašić, nije mogao stati na nogu

Hrvatska reprezentacija pobijedila je Gruziju, ali nije susret završila u pozitivnom tonu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska reprezentacija upisala je 2:1 pobjedu protiv Gruzije u prijateljskoj utakmici odigranoj u Puli. Gosti su poveli u 18. minuti, a Vatreni su golovima u 25. i 53. minuti preokrenuli rezultat.

Utakmicu je pokvarila ozljeda Nikole Vlašića, čovjeka koji nas je u dva susreta protiv Slovačke povukao prema pobjedi. Podsjetimo, u gostima je zabio vodeći pogodak u 4:0 pobjedi, a u Rijeci je zabio pogodak za 1:1, nakon kojeg je krenuo preokret (3:1).

gol expired Pogledajte golove u novom preokretu Hrvatske nakon katastrofalne pogreške Kalinića divider

Nakon susreta izbornik nije mogao biti zadovoljan, tim više jer se uz Vlašića ozlijedio i nogometaš Hajduka Josip Juranović.

"Žao mi je zbog dvije ozljede. Nadam se da će biti sve u redu i da će moći igrati za klubove. Vlašić je dobio udarac u nogu. Čini se da nije ništa opasno. To je tako. Teren je dosta klizan i takvi se dueli dogode", kazao je izbornik Dalić.

IZJAVE ZLATKA DALIĆA NAKON UTAKMICE

U studiju Dnevnika Nove TV nakon susreta isti su analizirali novinar Milan Stjelja, te njegovi gosti Ivo Šušak i Mate Bilić.

gol expired Pogledajte golove u novom preokretu Hrvatske nakon katastrofalne pogreške Kalinića divider

"Igra u najboljoj mogućoj formi. Možda se radi o jakoj kontuziji. Znamo da je fizički spreman, ne vjerujem da će biti neka ozbiljnija ozljeda", rekao je Mate Bilić.

Što se Josipa Juranovića tiče čini se da je istegnuo mišić, zbog kojeg je itekako upitan za najveći hrvatski derbi u petak, u kojem Dinamo na Maksimiru dočekuje Hajduk.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider