Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
PEh

Ozlijedio se veznjak Vatrenih, u utorak će obaviti pregled i vidjeti hoće li biti spreman za Maltu i Rusiju

Kristijan Jakić debitirao je za reprezentaciju protiv Cipra ovaj mjesec, Dalić ga je pozvao za Maltu i Rusiju, ali još nije sigurno da će se pojaviti na okupljanju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Veznjak Eintracht Frankfurta Kristijan Jakić priključio se hrvatskoj reprezentaciji prvi put za utakmice u listopadskim kvalifikacijama za SP u Kataru, izbornik Zlatko Dalić bio je izgleda zadovoljan viđenim i pozvao ga je ponovo za dvije utakmice u studenom, međutim sad nije sigurno da će se na njima i pojaviti.

Razlog je neugodan udarac koji je dobio u donji dio abdomena u prošlom bundesligaškom kolu i porazu njegovih od Bochuma (2:0). Jakić je zbog tog udarca morao napustiti igru uoči kraja prvog poluvremena i ustupiti svoje mjesto Rodeu, a ovaj utorak obavit će pregled…

gol expired Dalićev popis za Maltu i Rusiju: Vraća se standardni igrač, Petkovića nema ni na pretpozivu divider

"Kristijan je dobio udarac u donji dio abdomena, obojica će biti pregledani i tretirani u sljedećim danima“, objavili su iz Eintracht Frankfurta.

Inače, od svog dolaska iz Dinama ovo ljeto Jakić je bio jedan od najstandardnijih igrača Eintrachta s šest odigranih utakmica u Bundesligi. Posljedično mu je stigao i Dalićev poziv, međutim treba vidjeti hoće li se stići oporaviti do 11. studenog kad Vatreni igraju svoju sljedeću utakmicu protiv Malte u kvalifikacijama…

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider