Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Kviki gric – legenda koja se gricka

Osvoji navijački paket grickalica

Obilježava život ljudi, čini ga boljim, pamtljiv je i svi ga žele – to je Kviki gric, nezaboravna legenda s više od 45 godina iskustva. Ima izgled i talent, cijeli paket da svaku zabavu, utakmicu ili gledanje filmova učini neodoljivima. Jer može se grickati bez gledanja, ali gledati i zabavljati se ne može bez grickanja.

Kviki gric – Legenda koja se gricka (Foto: PR)

Sa svoja tri okusa slani, pikant i panceta, Kviki gric zadovoljava svaki kućni red grickanja, a u napetim situacijama služi kao prva pomoć jer grickanje iz vrećice smiruje bolje nego disanje u vrećicu. A da to prakticiraju mnogi potvrđuju i godišnje brojke: čak 270 tona neodoljivog Kviki grica biva pogrickano tijekom utakmica, partija i napetih situacija. No to ne treba čuditi jer zamamna kombinacija kima i ružmarina stvara poseban, prepoznatljiv okus koji magično djeluje na svakog i tjera ga na još više grickanja.

U zadnje vrijeme bio je nešto sramežljiviji, no nakon višegodišnje medijske stanke, Kviki gric opet je u centru pažnje! Slavna prošlost i svijetla budućnost ono su što Kviki gric čini posebnim, a bez obzira na višedesetljetno iskustvo, Kviki gric je i dalje u trendu i nikad ne izlazi iz mode.

Kako bi osvojio navijačku kutiju, sve što moraš napraviti je: u komentaru naše Facebook objave s nama podijeli najdraže trenutke navijačkog druženja s ekipom, a troje najkreativnijih među vama nagraditi ćemo zalihama Kviki grica, štapića, ribica i pereca kako bi vas opremili za sva vaša buduća druženja i navijanja!

Za najveće fanove Kviki grica, one koji uvijek imaju svoj primjerak kod kuće, pripremili smo legendarnu navijačku kutiju koju može osvojiti samo najkreativniji među vama. Legendarnu navijačku kutiju možeš osvojiti ako nam pošalješ kreativnu fotografiju koja sadrži Kviki grickalice, a tema mora biti navijanje.

Nagradni natječaj traje od petka 30.10. do nedjelje 01.11.

Sretno svima!

Pravila natječaja pogledaj ovdje.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider