Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Šteta

Standardnom reprezentativcu stradao mišić već u 20 minuti: Upitan za utakmice u listopadu

Od tri rujanske utakmice, odigrao je dvije...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski nogometni reprezentativci vratili su se ovaj vikend klupskim obavezama poslije odlično obavljenog posla u rujanskim kvalifikacijama, ali Domagoj Vida neće po dobrom pamtiti povratak jer je izdržao samo 20 minuta utakmice njegovog Bešiktaša i Malatyaspora (3:0) u turskom prvenstvu.

Nastradao mu je mišić i morao je napustiti teren poslije manje od polovice prvog poluvremena. Turci javljaju kako će sigurno propustiti utakmicu Lige prvaka protiv Borussije Dortmund u srijedu 18.45 u Istanbulu, dok pojedini njihovi mediji dodaju kako bi izvan terena mogao biti i tri tjedna te se vratiti tek u listopadu.

Turski prvak je objavio kako je Vida bio na MR snimanju u bolnici Acıbadem Fulya te kako je otkriven edem i istezanju plantarne fascije.

Hrvatska reprezentacija Kako će izgledati hrvatska reprezentacija poslije rujanskog ciklusa divider

Vida je u rujanskim kvalifikacijama dobio pauzu u Rusiji jer je odrađivao kartone, a susrete protiv Slovačke u gostima i Slovenije na Poljudu odradio je svih 180 minuta. Vatreni sljedeće ispite imaju u drugom tjednu listopada, a kako su najteže odradili nedavno, susrete protiv Cipra u gostima i Slovačke doma mogao bi i preskočiti, međutim trebao bi biti spreman taman za njih.

gol expired Prepoznajete li ga? Hrvatski reprezentativac objavio fotografiju s Poljuda iz djetinjstva divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider