Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
SVIĐA LI VAM SE?

Novo ruho Vatrenih za Katar? Internetom kruži dres koji sadrži jedan do sada neviđen detalj!

Hrvatski dres za Katar mogao bi donijeti jedan ponešto moderniji izričaj.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski nogometni dres jedan je od najprepoznatljivijih simbola naše države. Dres u kojem se osvojila svjetska bronca 1998. i srebro 20 godina kasnije ono je što je mnogima prva asocijacija kad čuju za našu državu.

Upravo zbog toga je svaki hrvatski dres prije velikog natjecanja tema za sebe i nešto što se do službenog predstavljanja jako dobro skriva. No, jesmo li uspjeli sakriti dres za Svjetsko prvenstvo 2022. godine, odnosno za Katar?

U prvom planu do sada neviđen detalj

Ako je vjerovati izvorima s interneta, nismo! FootyLeaks je objavio fotografiju dresa u kojem bi Vatreni trebali krenuti po obranu ruskog srebra i on donosi nešto novo.

Naime, dizajn predvodi pola crvenog kvadratića u srednjoj liniji, ispod kojeg se onda normalno širi poznata crveno-bijela kombinacija, a glavni dio dresa čini pet stupaca, nakon čega poseban dio dizajn pripada rukavima, dok se osnovni dio širi i na bokove.

Budući da ovaj dres nije potvrdio HNS, nego je klasično internetsko "curenje", za koje ne možemo biti sigurno je li točno, ne možemo spomenuti dres niti potvrditi kao ono u čemu ćemo Modrića, Perišića i ekipu gledati u Kataru.

No, možemo vas pitati kako vam se sviđa i biste li bili zadovoljni ako se ispostavi da je to uistinu dres Hrvatske za Svjetsko prvenstvo 2022. godine.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider