Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
"Moram stati na kraj"

Nikola Moro ekskluzivno za Dnevnik Nove TV prokomentirao priče o transferu u Hajduk

Reporter Dnevnika Nove TV Milan Stjelja u Dohi je razgovarao s Nikolom Morom, veznjakom moskovskog Dinama.

Uslijed ruske invazije na Ukrajinu FIFA je donijela jednu izvanrednu odluku i dala mogućnost svim stranim nogometašima koji igraju u Rusiji da zamrznu svoje ugovore do kraja sezone i odu u neku drugu državu, u neku drugu ligu. Tu mogućnost već je iskoristio Filip Uremović koji je iz Rubina otišao u Sheffield United, klub iz engleskog Championshipa.

Što se tiče Nikole More, priča oko njegovog dolaska u Hajduk krenula je nakon što je sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius putem društvenih mreža poručio 'bit će toga još', aludirajući da slijedi dolazak još jednog kvalitetnog nogometaša u redove Hajduka, a onda su navijači izrazili veliku želju da taj nogometaš bude baš Nikola Moro.

Moro: Hajduk? Ostajem u Moskvi do kraja sezone

"Priča se i meni je prije svega drago što su mi ljudi iskazali dobrodošlicu i što mi šalju poruke, ali iz poštovanja prema njima moram stati na kraj i reći da u tome nema istine. Iz poštovanja prema mom klubu s kojim imam ugovor još tri i pol godine i ljudima kojima sam obećao da ću ostati do kraja sezone, s obzirom na ovu situaciju koja se događa s Rusijom, ostajem do kraja sezone u Moskvi. To je tako sad, tako će biti do kraja sezone, a onda ćemo vidjeti", istaknuo je Moro za Dnevnik Nove TV.

Imate dobru situaciju u Dinamo Moskvi, standardni ste prvotimac i borite se za naslov prvaka koji klub nije osvojio od 1976. godine.

"Da, imam dobar status u klubu, igrao sam sve utakmice od početka. Imamo dobru sezonu iza sebe, borimo se za naslov prvaka, to je tako, a vidjet ćemo kako će biti."

Koliko vam znači biti na treninzima s Modrićem, Kovačićem, pa i Brozovićem, bez obzira što je on sad ozlijeđen?

"Ovo je već drugi put, svakako je velika privilegija gledati ih kako treniraju i što rade i kako rade. Nadam se da ću još biti tu s njima i učiti, kroz svo vrijeme želim se dokazati na treningu i na utakmici i svakako je čast i privilegija biti s njima", poručio je veznjak moskovskog Dinama.

Golovi: Hrvatska - Slovenija 1:1


Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider