Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
odabrao omiljenu pjesmu

Nenad Bjelica emotivno komentirao smrt Kiće Slabinca: "Svi znamo što on znači Slavoniji i Hrvatskoj"

Emisija uoči utakmice Švedska - Hrvatska na gol.hr-u i Novoj TV dobila je neobičnu uvertiru.

Hrvatska se oprašta od legendarnog pjevača Krunoslava Kiće Slabinca, koji nas je napustio u petak nakon teške bolesti i višemjesečnog boravka u bolničkom krevetu.

Kićo je bio tema i uvodne emisije Nove TV uoči izravnog prijenosa utakmice Hrvatske i Švedske u Solni na gol.hr-u i Novoj TV.

"Ostali smo bez najvećeg sina Slavonije, Kiće Slabinca. Pretpostavljam da ste svi vi Slavonci emotivno vezani uz njega", obratio se Vlado Boban gostu Nenadu Bjelici, još jednom proslavljenom Osječaninu.

"Jesmo, jako. Ja sam odrastao uz njegove pjesme. Skupljajući lopte na utakmicama Osijeka, vrtile su se njegove pjesme. Svi znamo što on znači ne samo za Slavoniju, nego za cijelu Hrvatsku", rekao je Bjelica.

gol expired VIDEO: Hrvatska izgubila u Švedskoj i sad se mora spašavati protiv Ronalda i Portugala divider

Bjelica i drugi gost Mate Bilić dobili su i pitanje o najdražoj pjesmi Kiće Slabinca. Obojica su se odlučila za "Inati se, Slavonijo".

"Mislio sam da će biti zbog supruga 'Zbog jedne divne crne žene'. Dao sam rolicu da imate tjedan dana mira u kući, ali što je tu je", zaključio je Vlado Boban ovaj neočekivani početak emisije.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider