Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Ispustili pobjedu

Modrić nakon kiksa protiv Azerbajdžana: ''Izgleda da mi ne možemo jednostavno''

Luka Modrić bio je poprilično realan nakon što je Hrvatska ispustila pobjedu u Bakuu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska nogometna reprezentacija odigrala je 1:1 protiv Azebrajdžana, iako je jako dobro otvorila utakmicu i rano povela.

''Nismo uspjeli osvojiti ta tri boda koja smo priželjkivali. Mislim da smo dosta dobro ušli u utakmicu prvih 20-25 minuta, igrali smo jako dobro, zabili gol, mogli zabiti još dva-tri gola, ali nismo. Nakon toga smo se možda malo nesvjesno opustili i dozvolili Azerbajdžanu da nam stvara šanse i polušanse. I na kraju su uspjeli izjednačiti'', izjavio je hrvatski kapetan nakon iznenađujućeg remija te nadodao:

''Izgleda da mi ne možemo jednostavno, da si moramo zakomplicirati stvari, ali što je tu je. Još nam preostaju tri utakmica i vjerujem da ćemo se na kraju uspjeti plasirati na Euro.''

Svjetski doprvaci poveli su u 11. minuti iz kaznenog udarca kojega je realizirao kapetan i slavljenik Luka Modrić, no Azeri su uspjeli poravnati u 72. minuti preko Tamila Halilzadea.

''Iz nekog razloga smo pali. Možda neka opuštenost, jer smo vidjeli da smo stvarno dominantni i što je više utakmica odmicala oni su sve više rasli i iz jedne akcije koja nije mirisala na ništa jedan igrač je prošao kroz tri-četiri igrača, što je nedopustivo i na kraju je zabio gol. Nakon toga jednostavno nismo imali više snage da okrenemo'', objasnio je Modrić pad u igri hrvatske reprezentacije.

''Naravno da je ovo razočaranje, jer smo očekivali da ćemo pobijediti, pogotovo kad dobro uđeš u utakmicu i stvoriš toliko šansi. Idemo se okrenuti drugim utakmicama. Imamo sve u svojim rukama'', rdodao je veznjak hrvatske reprezentacije.

gol expired Dalić priznao gdje se pogriješilo protiv Azera: ''To je razočaranje za nas'' divider

Tri boda protiv Mađarske su sada imperativ. Nakon neočekivanog kiksa, na redu je utakmica na Poljudu.

''Prije svega očekujem dobru atmosferu i veliku podršku. Nismo dugo igrali na Poljudu. Naravno, očekujem pobjedu protiv Mađarske, jer su svi bodovi pri kraju jako bitni i vjerujem da ćemo uspjeti doći do ta tri boda koja su jako važna'', zaključio je Modrić.

Vjerujete li u pobjedu protiv Mađara na Poljudu?

Ukupno glasova:


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider