Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
glasajte u anketi

I on i Modrić su za, ali svi imaju uvjete. Jeste li vi za povratak Kalinića u reprezentaciju?

Sve se više priča o povratku Nikole Kalinića u hrvatsku reprezentaciju.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska reprezentacija je nakon prve dvije utakmice u Ligi nacija ostala bez postignutog pogotka. Mučili su se naši napadači i protiv Jordana, ali su dva pogotka ipak zabili naši stoperi, Domagoj Vida i Matej Mitrović.

Vatreni su do Svjetskog prvenstva imala dvije klasične špice, Marija Mandžukića i Nikolu Kalinića, danas nema niti jednu. Na startu SP-a Kalinića je izbornik Zlatko Dalić udaljio iz reprezentacije što je tada bio pravi šok. Ni dan danas ne znamo točno što je bilo, no napadač je navodno odbio protiv Nigerije ući u igru na kraju utakmice.

Razlog je navodno bila bol u leđima, pa mu se Dalić zahvalio jer na prvenstvu nije htio igrače nespremne za utakmicu. U pozadini je bilo vjerojatno Kalinićevo nezadovoljstvo klupom i malom minutažom.

Svi se slažu kako je Nikola reagirao neprimjereno te kako je izbornik bio u pravu što ga je poslao kući nakon prve utakmice u Rusiji. Kaliniću je najveća kazna to što nije sudjelovao u najvećem uspjehu hrvatskog nogometa u povijesti.

No je li vrijeme da se Kalinić vrati u reprezentaciju? Pitamo vas to u našoj anketi.

Jeste li za to da se Nikola Kalinić vrati u reprezentaciju?

Ukupno glasova:

Nedavno su se o toj temi oglasio i kapetan Luka Modrić koji je podržao povratak napadača Atletico Madrida.

''Drago mi je čuti da se Kalinić želi vratiti u reprezentaciju. Njegova želja i isprika su preduvjet, a njegove kvalitete neupitne. Sigurno bi bio važan reprezentaciji ako se sve riješi na najbolji mogući način", poručio je Modrić.

I sam Kalinić je spominjao neke svoje uvjete.

"Otvoren sam za povratak. Teško je za objasniti no jasno je da bih se volio vratiti, ali neke stvari se moraju promijeniti“, rekao je Kalinić u intervjuu za španjolske sportske novine AS.

I dalje ne znamo kakve on to uvjete ima, ali u narednim mjesecima mogli bi svjedočiti povratku Nikole Kalinića u reprezentaciju.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider