Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
cico ga usporedio s legendom

Stručni komentatori Nove TV sipali komplimente: ''Ako Škriniar vrijedi 60 milijuna, koliko vrijedi Petković?“

Sjajna igra Hrvatske oduševila je dvojac strulniih analitičara.

Galerija Zlatko Kranjčar i Mate Bilić (Foto: GOL.hr)

Stručni komentatori Nove TV Mate Bilić i Zlatko Kranjčar nisu štedjeli na komplimentima za igru hrvatske reprezentacije, koja je na teškom gostovanju u Slovačkoj utrpala četiri komada potpuno nadigranom domaćinu.

''Naši osmjesi govore sve, dugo nisam vidio ovako rastrčanu i borbenu Hrvatsku, odlično je postavio igru Zlatko Dalić. Malo smo se uplašili oko 40. minute kada lopta nije htjela u gol. Reprezentativci su pokazali kako se bori za hrvatski dres'', rekao je Bilić.

''Slažem se, sve je rekao, nemamo što komentirati. Rapsodija, golovi su pali u pravom trenutku, bitno je da je momčad pokazala karakter'', dodao je Kranjčar.

"Ovo je jaka poruka svima da želimo to prvo mjesto"

Ova pobjeda Hrvatske ima dvostruki efekt – Vatreni su upisali tri boda i ujedno poslali poruku konkurentima da su opet oni stari.

gol expired Vlašić odigrao maestralno s bolnim koljenom, Petković otkrio kako je okrenuo stopera od 60 milijuna eura divider

''Nakon lošeg početka, pobjeda protiv Walesa dala je dodatni elan, izborena je pod teškim uvjetima. Ovo je jaka poruka svima da želimo to prvo mjesto, ne drugo, i da smo viceprvaci svijeta. Zabili smo četiri gola protivniku koji je slovio da je jak i kompaktan'', rekao je Bilić.

Ovakva pobjeda još je vrjednija kada se uzme u obzir snaga protivnika.

gol expired VIDEO Pogledajte golove za veliku pobjedu Hrvatske: Majstorije za pamćenje Vlašića i Petkovića divider

''Imali su Slovaci svojih situacija, Livaković je uvijek odlično reagirao, obrana se jako dobro postavljala. Organizacija igre bila je odlična, Hrvatska je pokazala da je favorit grupe bez obzira na loš start'', smatra Kranjčar.

Cico usporedio Petkovića s legendom

Posebne komplimente uputili su, po njima, igraču utakmice – napadaču Bruni Petkoviću.

''U ovom trenutku jedan od najboljih igrača reprezentacije. Moramo sve igrače pohvaliti za ovu utakmicu, ali Petković je zaslužio epitet najboljeg. Igrač moći, Škriniara je stavio u mali džep, a taj čovjek vrijedi 60 milijuna eura. Koliko onda vrijedi Petković?", zapitao se Bilić.

"Kad sam ga vidio, rekao sam da je to novi Mark Viduka, igrač koji treba Dinamu i reprezentaciji. Igrač koji vrijedi koliko i ovaj obrambeni, koliko smo rekli, 60 milijuna", dodao je Cico uz osmijeh.

Je li ovo bila ''Hrvatska iz Rusije''?

Ukupno glasova:

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider