Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Svaka čast!

Debitant u dresu Vatrenih oduševio igrom, propustio bratovu svadbu: ''Živim za Hrvatsku''

Martin Erlić je prvi put zaigrao za hrvatsku reprezentaciju i ostavio je odličan dojam.

Debitantski nastup u reprezentaciji Martin Erlić imao je protiv aktualnih svjetskih prvaka Francuza i, prema općoj ocjeni, ostavio je odličan dojam.

"Mislim da smo pružili jednu dobru partiju, bilo je šansi na obje strane, imali smo par prilika za pobjedu, ali dobar je ovo remi s jednom odličnom, vrhunskom momčadi", izjavio je poslije utakmice Hrvatska - Francuska 24-godišnji Zadranin koji je vezan dugogodišnjim ugovor za Sassuolo, a prošlu je sezonu odradio na posudbi u Speziji.

"Bio mi je ovo prvi put uopće da igram na Poljudu, san je to svakog Dalmatinca. Nisam mogao očekivati bolje od ovog, ali mislim da je ovo samo početak, treba tu još dosta raditi, ima tu još puno mjesta za napredak", skromno će Erlić.

Reporter Dnevnika Nove TV Marko Šepat podsjetio je da je Erlić prije dva dana imao važan obiteljski trenutak kojem nije mogao prisustvovati.

"Oženio se moj brat, ali ja živim za reprezentaciju, za Hrvatsku, što da vam kažem... Imao sam veliku utakmicu, ipak sam se radi ovoga odricao i trenirao, moja obitelj je bila večeras na Poljudu, oni su sretni zbog mene."

Na kraju je samo poželio:

"Trebamo se dobro odmoriti i pripremiti što bolje za utakmicu protiv Danaca."

Jeste li zadovoljni bodom protiv Francuske?

Ukupno glasova:

Najbolji trenuci utakmice Hrvatska - Francuska

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider